dyja Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Witam wszystkich, Całkiem przypadkiem odkryłem niezły sklep w którym mają sporo muscle carów, i kupiłem model na który polowałem pół roku!! A więc do rzeczy:) przedstawiam Pontiac GTO `66 - mój ulubiony amerykański muscle Miłego oglądania, Całość wykonania wygląda całkiem dobrze. Za składanie wezmę się pewnie pod koniec tygodnia. W miarę możliwości czasowych postaram się pokazywać postępy pracy. pozdrawiam, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmorka Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 No to czekamy na fotki w dziale warsztatowym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemekgksw3 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Jeśli można wiedzieć to o jakim sklepie kolega mówi. Również czekam na wątek warsztatowy Ps zdjęcia chyba są troszke za duże Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyja Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 Sklep w Warszawie w Galerii Ursynów. Całkiem niezły. Asortyment spory, narzędzia i malowidła. A zdjęcia...małe źle, duże źle:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fliper_nx Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 przemekgksw3 nie przesadzaj :P , wagowo są okej, rozmiar dla mnie dobry, mam jeszcze po 3 cm marginesu, a mam mały monitor :P . Model ciekawy, również lubię tego Pontiac'a, głównie przez te światełka . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meksyk89 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Sklep w Warszawie w Galerii Ursynów. No prosze... teściowa tam chodzi czasami a nie powiedziała mi , że tam modelarski jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrael Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 ooo ladnie :P Super maszyna mozna widziec jaka cena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyja Posted March 7, 2010 Author Share Posted March 7, 2010 ooo ladnie :P Super maszyna mozna widziec jaka cena? cena 125 PLN, wszystkie modele z serii muscle REVELLa były w tej cenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuen Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 No to nieźle zarabiają - np. w Modelcentrum modele z tej serii są po 64 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyja Posted March 7, 2010 Author Share Posted March 7, 2010 No to nieźle zarabiają - np. w Modelcentrum modele z tej serii są po 64 zł. niestety mylisz się, cena jest orientacyjna. Jak już zamówisz to dostajesz wiadomość że cena ulegnie zmianie bo modele z tej serii są na zamówienie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts