dyja Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Witam wszystkich, Całkiem przypadkiem odkryłem niezły sklep w którym mają sporo muscle carów, i kupiłem model na który polowałem pół roku!! A więc do rzeczy:) przedstawiam Pontiac GTO `66 - mój ulubiony amerykański muscle Miłego oglądania, Całość wykonania wygląda całkiem dobrze. Za składanie wezmę się pewnie pod koniec tygodnia. W miarę możliwości czasowych postaram się pokazywać postępy pracy. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 No to czekamy na fotki w dziale warsztatowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Jeśli można wiedzieć to o jakim sklepie kolega mówi. Również czekam na wątek warsztatowy Ps zdjęcia chyba są troszke za duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyja Napisano 6 Marca 2010 Autor Share Napisano 6 Marca 2010 Sklep w Warszawie w Galerii Ursynów. Całkiem niezły. Asortyment spory, narzędzia i malowidła. A zdjęcia...małe źle, duże źle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 przemekgksw3 nie przesadzaj :P , wagowo są okej, rozmiar dla mnie dobry, mam jeszcze po 3 cm marginesu, a mam mały monitor :P . Model ciekawy, również lubię tego Pontiac'a, głównie przez te światełka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Sklep w Warszawie w Galerii Ursynów. No prosze... teściowa tam chodzi czasami a nie powiedziała mi , że tam modelarski jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 ooo ladnie :P Super maszyna mozna widziec jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyja Napisano 7 Marca 2010 Autor Share Napisano 7 Marca 2010 ooo ladnie :P Super maszyna mozna widziec jaka cena? cena 125 PLN, wszystkie modele z serii muscle REVELLa były w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 No to nieźle zarabiają - np. w Modelcentrum modele z tej serii są po 64 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyja Napisano 7 Marca 2010 Autor Share Napisano 7 Marca 2010 No to nieźle zarabiają - np. w Modelcentrum modele z tej serii są po 64 zł. niestety mylisz się, cena jest orientacyjna. Jak już zamówisz to dostajesz wiadomość że cena ulegnie zmianie bo modele z tej serii są na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi