Przemek R Napisano 16 Stycznia 2007 Share Napisano 16 Stycznia 2007 Witam! Właśnie zacząłem przygodę z tym modelem i skala 1:35 mam cicha nadziej ze mi w tym pomozecie. Jutro wrzuce fotki tego, co dzisiaj wieczorkiem zdążyłem zrobić. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 17 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2007 O to przedstawiam postęp moich wczorajszych prac nad teciakiem.Czasu było nie wiele, bo późno zaczolem, ale zdążyłem zrobić troszku z jednego włazu i inne niektóre detale wieży o to fotki: Na tej fotce widac ze bedzie wielka szpara po zile spasowanych połówkach wiezy wiec cza bedzie zalepic Tutaj kilak rzeczy z wiezy na których jest szpachla Tu wieża z widoku z przodu To tyle, co udało mi się uskrobać wczoraj cdn. prawdopodobnie jutro. P.S Komentarze mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 17 Stycznia 2007 Share Napisano 17 Stycznia 2007 Fajnie widzieć kolejny współczesny i do tego ze wschodu Na razie za mało pokazałeś, żeby się wdawać w jakieś głębsze komentarze, aczkolwiek temat będę śledził, tymbardziej, że sam kiedyś takiego popełniłem (jeszcze spod szyldu Dragona). Na początek możesz zrobić nowe okablowanie na wieży, nadać jej fakturę odlewu i pamiętaj żeby kostki pancerza reaktywnego równo przykleić (tak równolegle do osi wzdłużnej pojazdu). Na razie, ode mnie to by było na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 Witaj pancerniaku współcześniaku Obrałeś słuszną drogę. Współczesny i do tego "ruski". Cacy. Będę Cię śledził i założę Ci teczkę Ja na razie dłubię małego T-34 ale po nim ? Pewnie jak zwykle coś współczesnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 18 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2007 A wiec jestem spowrotem ze swym teciakiem .FAHR chyba troszku zadużo odemnie wymagasz niewiem czy podołam z naprawieniem faktury odlewu a co dopiero mówić o dorabianiu czegoś do modelu .Dobra oto fotki tego, co zrobiłem z wieżą : Licze na wskazowki i kometarze Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 Eee nie marudź. Klawo jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 Eee nie marudź. Klawo jest. No dokładnie, widze, że już wziąłeś się za kable. Z tymi kostkami era to chodzi mi o coś takiego jak na poniższej fotce, a faktura odlewu nie musi być glutowata jak na wozach wojennej produkcji, wystarczy zamarkować tylko, że wieża jest odlewana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 18 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2007 Eee nie marudź. Klawo jest. No dokładnie, widze, że już wziąłeś się za kable. Z tymi kostkami era to chodzi mi o coś takiego jak na poniższej fotce, a faktura odlewu nie musi być glutowata jak na wozach wojennej produkcji, wystarczy zamarkować tylko, że wieża jest odlewana. Nio to moje chyba nie wygladaj gozej od tych na fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 19 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2007 Witam prac nad wieżą ciąg dalszy.Przypasowalem i przykleilem prawie wszystkie plytki na wiezy oto fotki: Oczywisice kometaze mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 21 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2007 Witam kolejne fotki moich wypocin : To tyle co mam do pokazania,bylem u kresu wytrzymalosci nerwowej przyklejajac te plytki.Wyszlo jak wyszlo dwa raz je odrywalem,wydaje mi sie ze jest calkiem dobrze(ale to moaje zdanie) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 22 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2007 Updejt : Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 Witam kolejne fotki moich wypocin : To tyle co mam do pokazania,bylem u kresu wytrzymalosci nerwowej przyklejajac te plytki.Wyszlo jak wyszlo dwa raz je odrywalem,wydaje mi sie ze jest calkiem dobrze(ale to moaje zdanie) Pozdro. Witaj, ja też sie denerwowałem jak te płytki przyklejałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 30 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2007 Kolejna porcja fotek,na dwóch pierwszych przypasowałem wieże do reszty: A tu wieża potraktowana podkladem : Tak to sie prezentuje na chwile obecna.A tak nawiasem mowiac to moja relacja niema zbyt wielu zwolennikow . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 Zwolennicy są (masz ponad 400 wejść forumowiczów w twoją relację...)...Tylko nie każdy ma ochotę się wpisać... Ja np. śledzę ją prawie z wypiekami na gębie, bo jest to mój „konik”... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 ja tez ogladam tylko sie nie wypowiadam bo zbytnio nie wiem o czym davaj davaj jedziesz z koksem a co to za podklad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 30 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2007 MM 1741 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 3 Lutego 2007 Autor Share Napisano 3 Lutego 2007 Witam oto nastepna czesc prac jakie wykonalem przy teciaku : A tu pomalowane podkladem fartuch boczne i przedni: To na tyle cdn. p.s wszelkie buble i niedorupstwo jest spowodowane moim amatorstwem,ale mam nadziej ze z modelu na model bedzie cosraz lepiej Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 No, no. Powoli juz cos widac PS. Przemku daj nastepnym razem miniaturki do pelnych wymiarow ( drugi link od gory ) "Miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze)" - obecne juz poprawilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 3 Lutego 2007 Autor Share Napisano 3 Lutego 2007 A tak na marginesie macie moze jakies wzory malowani teciaka bo ten z instrukcji nie nadaje sie zabardzo do niczego :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 Przeszukaj: viewtopic.php?t=506 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 4 Lutego 2007 Autor Share Napisano 4 Lutego 2007 Dzisiaj nie zrobilem zbyt wiel ale zawsze to cos.Pomalowalem fartuch na czarny kolor Pactrom BLACK MATT Na zdjeciach wyszlo jakos dziwnie "szaro" w realu sa czarne jak slunski wongiel Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 wszystko ładnie, tylko mam pytanie-bedziesz malował jeszcze te fartuchy? bo pomalowałes na czarno element który niejest gumowy, taki wąski pasek górny do którego jest przyczepiony fartuch.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 wszystko ładnie, tylko mam pytanie-bedziesz malował jeszcze te fartuchy? bo pomalowałes na czarno element który niejest gumowy, taki wąski pasek górny do którego jest przyczepiony fartuch.pozdroedit, spojrzałem na mójmodel i jest ok, pomyliło mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 Jak bedziesz przyklejał gąski to odrazu uprzedzam że niepasują do tylnych kół napędowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 5 Lutego 2007 Autor Share Napisano 5 Lutego 2007 Witam O to prac ciąg dalszy,dzisiaj dorwalem farbe olejna MM 1712E i aero i pomalowalem teciaka oto efekt mojej kolorownki: Tak to wyglada na chwile obecna,szare plamy na fotkach sa nieznanego pochodzenia w realu ich niema.Jest to moze wina sztucznego swiatla Teciak zaraz dostanie porcje SIDOLUXU i spróbujem zrobic pierwszy raz w zyciu wash,efekty mojeje ewentualnej porazki jutro Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi