paczek1981 Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 WItam. Modelami plastikowymi zajmuje sie od niedawna wiec piszcie smialo jakie bledy popelnilem resze mojej kolekcji postaram sie wrzucic w tyg. PS. Naczepa nie jest skonczona (malowanie) i atrape chlodnicy musze zrobic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abarth_127 Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 (edited) Ogólnie to mnie się podoba Tylko wydaje mi się, że jest troche za bardzo w jednolitym kolorze. Jakieś uszczelki przy szybach by dały trochę kontrastu. Widzę też, że spoiler dachowy od spodu nie jest dokładnie pomalowany, może to wina aparatu bo na 4 fotce od dołu licząc takie wrażenie daje maska. No i dopatrzyłem się widocznego kleju na wydechu i przy tym daszku nad szybą(zapomniałem jak to sie profesjonalnie nazywa ). Pozdro. Edited March 7, 2010 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koksik750 Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Popraw swój post. Polskie znaki obowiązują! To nie gg! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek1981 Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 Popraw swój post. Polskie znaki obowiązują! To nie gg! Z chęcią poprawie tylko niewiem gdzie jest edycja postu. A co do owiewki nie malowalem jej od środka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian000 Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Po prawo u góry postu masz ,,zmień,, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Czysto sklejony i pomalowany Choć właśnie tak jak pisał Abarth_127 przydało by się pomalować uszczelki przy szybach i drzwiach(srebrny kolorek). Ale jak na pierwszy model to czego chcieć więcej . Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szamanek5 Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Aż Maślana się za głowe złapał ! ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian000 Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Czy mi się wydaje czy silnik jest niepomalowany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek1981 Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 Nie wydaje się. Następne modele będą miały silnik malowany (brak koncepcji) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondi93 Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Słuchaj przyjemny model, kolorystyka niezła, tylko silnik następnym razem maluj, uszczelki, i w tym modelu pomalować by się przydało te uszczelki przy drzwiach do kabiny i sleepera na srebrno. Poza tym, chyba części chromowane masz gdzie nie gdzie trochę "sponiewierane" . Ale i tak ładnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek1981 Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 Tak niektóre elementy chromowane są sponiewierane ale znalazłem na forum magiczną farbke co mi pomoże naprawić je Co do uszczelek to będe w sobote poprawiać oraz wykańczać naczepe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts