Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

WItam. Modelami plastikowymi zajmuje sie od niedawna wiec piszcie smialo jakie bledy popelnilem resze mojej kolekcji postaram sie wrzucic w tyg. PS. Naczepa nie jest skonczona (malowanie) i atrape chlodnicy musze zrobic

20100224031s.jpg

20100224032.jpg

20100224037.jpg

20100224038.jpg

20100224043.jpg

20100224045.jpg

20100224029.jpg

20100224042.jpg

20100224030.jpg

Napisano (edytowane)

Ogólnie to mnie się podoba Tylko wydaje mi się, że jest troche za bardzo w jednolitym kolorze. Jakieś uszczelki przy szybach by dały trochę kontrastu. Widzę też, że spoiler dachowy od spodu nie jest dokładnie pomalowany, może to wina aparatu bo na 4 fotce od dołu licząc takie wrażenie daje maska. No i dopatrzyłem się widocznego kleju na wydechu i przy tym daszku nad szybą(zapomniałem jak to sie profesjonalnie nazywa ).

Pozdro.

Edytowane przez Gość
Napisano
Popraw swój post. Polskie znaki obowiązują! To nie gg!
Z chęcią poprawie tylko niewiem gdzie jest edycja postu. A co do owiewki nie malowalem jej od środka.
Napisano

Czysto sklejony i pomalowany

Choć właśnie tak jak pisał Abarth_127 przydało by się pomalować uszczelki przy szybach i drzwiach(srebrny kolorek).

Ale jak na pierwszy model to czego chcieć więcej .

Pozdrawiam.

Napisano

Słuchaj przyjemny model, kolorystyka niezła, tylko silnik następnym razem maluj, uszczelki, i w tym modelu pomalować by się przydało te uszczelki przy drzwiach do kabiny i sleepera na srebrno. Poza tym, chyba części chromowane masz gdzie nie gdzie trochę "sponiewierane" . Ale i tak ładnie

Napisano

Tak niektóre elementy chromowane są sponiewierane ale znalazłem na forum magiczną farbke co mi pomoże naprawić je Co do uszczelek to będe w sobote poprawiać oraz wykańczać naczepe.