paczek1981 Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 WItam. Modelami plastikowymi zajmuje sie od niedawna wiec piszcie smialo jakie bledy popelnilem resze mojej kolekcji postaram sie wrzucic w tyg. PS. Naczepa nie jest skonczona (malowanie) i atrape chlodnicy musze zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 (edytowane) Ogólnie to mnie się podoba Tylko wydaje mi się, że jest troche za bardzo w jednolitym kolorze. Jakieś uszczelki przy szybach by dały trochę kontrastu. Widzę też, że spoiler dachowy od spodu nie jest dokładnie pomalowany, może to wina aparatu bo na 4 fotce od dołu licząc takie wrażenie daje maska. No i dopatrzyłem się widocznego kleju na wydechu i przy tym daszku nad szybą(zapomniałem jak to sie profesjonalnie nazywa ). Pozdro. Edytowane 7 Marca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 Popraw swój post. Polskie znaki obowiązują! To nie gg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 8 Marca 2010 Autor Share Napisano 8 Marca 2010 Popraw swój post. Polskie znaki obowiązują! To nie gg! Z chęcią poprawie tylko niewiem gdzie jest edycja postu. A co do owiewki nie malowalem jej od środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian000 Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 Po prawo u góry postu masz ,,zmień,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 Czysto sklejony i pomalowany Choć właśnie tak jak pisał Abarth_127 przydało by się pomalować uszczelki przy szybach i drzwiach(srebrny kolorek). Ale jak na pierwszy model to czego chcieć więcej . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanek5 Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 Aż Maślana się za głowe złapał ! ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian000 Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 Czy mi się wydaje czy silnik jest niepomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 9 Marca 2010 Autor Share Napisano 9 Marca 2010 Nie wydaje się. Następne modele będą miały silnik malowany (brak koncepcji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 Słuchaj przyjemny model, kolorystyka niezła, tylko silnik następnym razem maluj, uszczelki, i w tym modelu pomalować by się przydało te uszczelki przy drzwiach do kabiny i sleepera na srebrno. Poza tym, chyba części chromowane masz gdzie nie gdzie trochę "sponiewierane" . Ale i tak ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 10 Marca 2010 Autor Share Napisano 10 Marca 2010 Tak niektóre elementy chromowane są sponiewierane ale znalazłem na forum magiczną farbke co mi pomoże naprawić je Co do uszczelek to będe w sobote poprawiać oraz wykańczać naczepe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi