Lovestone Napisano 11 Marca 2010 Napisano 11 Marca 2010 Witam, mam pytanie czy Hasegawa wypuściła model samolotu F-22 w skali 1/48 ? Przeglądając neta, natrafiłem na cos takiego... http://www.cyber-hobby.com/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=7590 Gdzie taki model możnaby kupić ? Cytuj
darek1967 Napisano 30 Marca 2010 Napisano 30 Marca 2010 Sklep Martola ok 320PLN lub Modelcentrum 293PLN! Cytuj
artoor_k Napisano 30 Marca 2010 Napisano 30 Marca 2010 Nie polecam.Przedobrzyli z fakturą powierzchni...wygląda jak naprawiany transformers... Cytuj
Ralf_S Napisano 30 Maja 2010 Napisano 30 Maja 2010 Nie polecam.Przedobrzyli z fakturą powierzchni...wygląda jak naprawiany transformers... Tia.... - Poprawny kształt nosa; - Poprawny kształt osłony kabiny; - Elementy przeźroczyste w wersji bezbarwnej i "bursztynowej"; - Prefekcyjnie odwzorowane wnęki podwozia oraz komory uzbrojenia; - Rozpórki kadłuba zapobiegające odkształceniom; - Kompletne kanały dolotowe powietrza do silników; - Ponad 400 części idealnej jakości; - Cena: 199,00 zł w KS-Model. I jeszcze można trochę peanów dopisać Fakturę powierzchni można potraktować "glanc-papierem" i po 3 minutach jest OK. Raptor Hasegawy jest najlepszym modelem tego samolotu na rynku. Jeśli go ktoś "nie poleca", to chyba go nie widział..... Model jest po prostu niesamowity. Polecam In Box z Cybermodeler Online Pozdrawiam RS Cytuj
Lucas HS Napisano 30 Maja 2010 Napisano 30 Maja 2010 I widzę, że kalkomanie bardzo fajne, zawierają bardzo dużą ilość oznaczeń eksploatacyjnych. No, przyjemny modelik z tego co widzę Italeri odchodzi powoli do lamusa. Dobranoc. Cytuj
artoor_k Napisano 30 Maja 2010 Napisano 30 Maja 2010 widziałem gdyż F-22 to jeden z moich ulubionych samolotów Generalnie jednak sądzę że aby zbudować poprawny model tej maszyny należy połączyć Academy z Hasegawą. Cytuj
mirage3 Napisano 31 Maja 2010 Napisano 31 Maja 2010 Takie połączenie jest troszkę drogie... A tak na marginesie Fujimi po n-latach ciągłych przepaków starych modeli zrobiła nowy model samolotu w 1/72... F-22 Teraz jeszcze Academy 1/72 wyda swojego i mamy istny wysyp RAPTORÓW ! Cytuj
artoor_k Napisano 31 Maja 2010 Napisano 31 Maja 2010 A ja i tak czekam na Raptora od trumpka w 1:32 Cytuj
Lucas HS Napisano 31 Maja 2010 Napisano 31 Maja 2010 Takie połączenie jest troszkę drogie... Świetnie to ująłeś Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi