Rafał Kobiela Napisano 7 Października 2010 Autor Share Napisano 7 Października 2010 Poczyniłem błotko. Przy okazji znalazłem brakującą ramkę z gąskami. Przepraszam za jakość fotek W najbliższych dniach postaram się wrzucić lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Troszke agresywne te odpryski. Całość miła dla oka Ja by nie chcieli ciebie wpuścić do środka, też byś go tak poobijał, jak do okuła ziemia się rozpada Poczyniłem błotko. Przy okazji znalazłem brakującą ramkę z gąskami. Przepraszam za jakość fotek W najbliższych dniach postaram się wrzucić lepsze zdjęcia. Supeł model! Ps. nie pij tyle np. kawy, albo zakręcaj rozcieńczalnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 10 Października 2010 Autor Share Napisano 10 Października 2010 Modelik umieściłem na podstaweczce wypełnionej wysoką trawą co rozwiązało problem beznadziejnych gąsek naszego bohatera. Jest to dopiero pierwszy etap przygotowania więc wszelkie ślady wikolu zostaną zamaskowane trawa ułożona równiej. Poprawię również trawę wychodzącą spod czołgu. Prawdopodobnie dodam jeszcze jakąś figurkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 16 Października 2010 Autor Share Napisano 16 Października 2010 Zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi