grzesioj Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Ja bym trochę przyciemnił wydech, jest zbyt jaskrawy... Zgadzam się z tym. Reszta - jak dla mnie świetnie, choć zwykle nie zaglądam do tematów 1:35 i ich nie komentuję. Tutaj jednak robię jeden z nielicznych wyjątków, bo wdepnąłem ( ) we Flakpanzera 38(t) UM w skali 1:72 i ciekaw jestem, jak ten pojazd tak naprawdę wyglądał ... pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek18 Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 No poza wydechem jest ekstra. Świetnie zrobione obicia, i tu moje pytanie jak wykonywałeś tą rdzę na płycie pancernej samego działka, jak dla mnie wygląda genialnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vorenus Napisano 15 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Dobierałem jakieś kolory a robiłem za pomocą gąbeczki od części komputerowych ( taka ciemna) . To mój model w 3d pokazuje bo chyba nikt nie klikał w linka który podałem w poprzednim poście i ponawiam pytanie o jakieś materiały : [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 nononłonołnło przepraszam kto widział szczękę gdzieś mi upadła brawo piękny model w realu piękny w 3d pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek18 Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Witam, model wygląda świetnie, tak się mi przynajmniej wydaje, obicia i wytarcia ekstra. Co do tego modelu 3D to świetnie by było robic takie modele 3d, tylko żeby można było się w nich poruszac i zobaczyc każdy element czołgu. Świetna pomoc dla tych którzy się bawią w scratch, albo którzy poprawiają modele pod względem zgodności z oryginałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi