greg3or Napisano 15 Marca 2010 Share Napisano 15 Marca 2010 Witam Wszystkich Będzie to mój pierwszy model który skleję mam pokaźną kolekcję modeli 1:18 ale są to modele metalowe i już fabrycznie złożone, więc nie było przy tym tyle frajdy Postanowiłem jednak wejść w modelarstwo trochę głębiej zobaczymy z jakimi rezultatami heh Jak na razie zakupiłem model który dla mnie jest jednym z najpiękniejszych aut jakie jeżdżą po naszej planecie ale dość bzdetów ... Prace już niedługo ruszą pełną parą muszę tylko poczekać na zamówione rzeczy Na razie to wszystko zapraszam do śledzenia postępów i w razie czego pomocy w tym i tamtym hehe Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 15 Marca 2010 Share Napisano 15 Marca 2010 Szefie , ale przyłóż się bo to klasyka i musi być porządnie wykonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Witaj na forum. Też mam ten model jest na ukończeniu. Życzę powodzenia i z chęciom bendę obserwował warsztat:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Fajnie zobaczyć taki samochód, osobiście uważam że Mustang Boss 409 był z muscle carów najładniejszy, ale 350 też niezła. Może kolega powiedział by coś więcej o planach co do modelu, jakie malowanie, dodatki czy coś innego. Napewno będę tu zaglądał, jeśli będę mógł to postaram się pomóc. Pozdrawiam i życzę powodzenia w budowie Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg3or Napisano 16 Marca 2010 Autor Share Napisano 16 Marca 2010 Co do malowania to z zewnątrz będzie taki jak oryginał, w ogóle chciał bym zrobić replikę jak najbliższą oryginałowi znalazłem takie jedno foto Wnętrze zaś chciałem zrobić na jasno ale jak ma być replika to chyba tylko czarny kolorek wchodzi w grę ale to się okaże jak zacznę nad nim pracę Z racji tego iż jest to pierwszy model nie posiadam nic co posiadać powinienem heh wszystko trzeba zakupić Najważniejsze czyli model już jest, farby też są, rozcieńczacze też mam, czekam na lakiery, kompresor i aerograf Dziś albo jutro pokupuję drobniejsze rzeczy jak papier ścierny i tego typu drobiazgi Dzięki za zainteresowanie i chęć udzielenia pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Dobrze że od razu profesjonalnie zaczynasz, można mieć nadzieje że będzie nieźle wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoxx2006 Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Również zasiadam na widowni Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Tez chetnie bede sledzil twoje postepy bo takze zlapalem natchnienie na amerykanskie "muscle cars". Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg3or Napisano 19 Marca 2010 Autor Share Napisano 19 Marca 2010 Dzięki za zainteresowanie No coraz więcej paczuszek już u mnie w domku doszły już dodatkowe farby, lakiery, pencety, kleje Doszły także 2 stojaki W następnym tygodniu powinien dojść aerograf i kompresor które to planuję zakupić w ten weekend. Cały czas szperam po necie w poszukiwaniu całego schematu silnika bo będę chciał go odwzorować jak najdokładniej się da. Co do wnętrza na 99% fotele wyłożę skórą Wiem czego chcę a czy podołam okaże się już niebawem Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolus Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 mam ten sam model kiedy updatejt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 No właśnie narobiłeś smaku, a tu nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi