artoor_k Napisano 15 Marca 2010 Share Napisano 15 Marca 2010 Jak się prowadziło warsztat to należy i zrobić galerię chociaż w tym wypadku nie jestem zadowolony z modelu.Oczywiście mimo zabezpieczania naleciały mi jakieś pyłki do kabiny.Poza tym wash napsuł mi sporo krwi bo schodzić nie chciał i narobiły się plamy przez co Raptor wygląda na strasznie styranego jak po wielomiesięcznych działaniach nad obszarem o rozwiniętym hutnictwie i górnictwie bez mycia...Model jest w malowaniu drugiego egzemplarza.Modyfikowany jest przód kadłuba;tam gdzie Italeri zrobiło podział odciąłem po 4 mm plastiku z każdej strony przez co mogłem opuścić nos i upodobnić model do maszyny seryjnej. Koniec gadania-fotki: A teraz idę zająć się nową gadziorą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Ogólnie wygląda nieźle Może jakieś lepsze fotki dasz to będzie więcej widać. Mieszane uczucia budzi jedynie uzbrojenie jakieś "mdłe" jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Mało czasu ostatnio, ale zajzałem i efekt mi sie podoba nie przesadzone brudzenie tak na mój styl. Uzbrojenie ma właściwa kolorystyke jak na mój gust. Bardzo ładny model. Pozdrawiam. Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 16 Marca 2010 Autor Share Napisano 16 Marca 2010 Ogólnie wygląda nieźle Może jakieś lepsze fotki dasz to będzie więcej widać. Mieszane uczucia budzi jedynie uzbrojenie jakieś "mdłe" jest Jak naładuję aparat to wstawię lepsze. Co masz na myśli pisząc "mdłe"? Mało czasu ostatnio, ale zajzałem i efekt mi sie podoba nie przesadzone brudzenie tak na mój styl. Uzbrojenie ma właściwa kolorystyke jak na mój gust. Bardzo ładny model. Pozdrawiam.Przemek. Dziękuję Macie o nim lepsze zdanie niż ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Chodzi o to, że tak jakoś bez wyrazu są te "piguły" Tu chyba widać o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 To nie sa wszystkie barwy. Nie widze tu np szkoleniówek. Więc nie powinniśmy sie sugerować raczej malowaniem firmy TWOBOBS. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 I co ?? Dalej nie widać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 Nie obraź sie ale dalej nie widzę szkoleniówek AIM9 np, (może Kolega nie wie jak wygladają ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 BOOOŻE... Artur na uzbrojeniu nie pomalował żadnych pasków brak też jakichkolwiek napisów, dlatego napisałem, że są "mdłe". Co do szkolnych to nie wiem o co Ci chodzi oświeć mnie i nas wszystkich (mimo, że nie to było tematem mojego postu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 17 Marca 2010 Autor Share Napisano 17 Marca 2010 Eeeee weźta wyluzujta!!! Paski będą,ale na ten moment już miałem go dość...Maźnę je może nawet jutro...A napisów italerka nie daje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 Eeeee weźta wyluzujta!!! Paski będą,ale na ten moment już miałem go dość...Maźnę je może nawet jutro...A napisów italerka nie daje... Ja tam się nie czepiam, ale przy fajnie zrobionym F-22 te uzbrojenie trochę odstawało od reszty modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi