Arek17 Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 Witam. Tak jak w temacie poszukuje fotek wnetrza tego oto śmigłowca Próbowałem szukać na forum jak i internecie, ale nie znalazłem nic. Jedynie wnetrze Air Force One, ale śmigłowca juz nie. Bardzo prosze o pomoc. Pozd:Arek17 PS. Jeżeli nie ma BlackHawka może być inny ale żeby był to marine one, najbardziej zależy mi jak to jest w środku zorganizowane, jak to wygląda mogą być to rysunki, ale zdjecia by sie przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 VH-3 VH-101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 21 Marca 2010 Autor Share Napisano 21 Marca 2010 Bardz Bardzo Ci dziekuje. Oto właśnie mi chodziło. Jeszcze raz wielkie dzięki Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi