damian000 Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 przemekgksw3 dzięki Chociaż i tak zabardzo nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERCO Napisano 20 Marca 2010 Autor Share Napisano 20 Marca 2010 przemekgksw3 Fajny ten twój modelik!!. A Co myślicie jeszcze blandeke na tył do merca ??. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoxx2006 Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Dzięki przemekgksw3 za podanie linka do mangusty damian000 tamtych postów już nie usuniesz i nie zmienisz. Opcja zmiany postu kończy się po bodajże 10 godz. Rady przemekgksw3 dotyczyły Twoich następnych wypowiedzi, w prawy górnym rogu swojego postu masz "chmurkę" zmień i jeżeli chcesz w swoim poście coś zmienić lub dodać to w ciągu 10 godz. Zrób to za pomocą tej "chmurki" MERCO dodaj zdjęcia w większym rozmiarze i zrobione z większej odległości to nam da pogląd na całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 A Co myślicie jeszcze blandeke na tył do merca ??. Najpierw to rób tego merolka na glanc, plandekę zawszę można dorobić Wygładź ładnie drzwi, bo jakby ci połowe rdza zeżarła ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 No i większe zdjęcia bo nic nie można zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian000 Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 aha to rozumiem dzięki spoxx2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 Oj, na pewno prędzej mu do 1/24 niż do 1/18 Ma tego merca i mam półkę pełna modeli 1/18. Taki merolek jest sporo mniejszy od np. Cayenne w skali 1/18, a przecież mi nie powiesz, ze cayenne jest w rzeczywistości tak niebotycznie większy, dłuższy, szerszy od takiego merca? Ta "kaczka" to może być mniej więcej 1/21. No to może skoro kolega MERCO ma dostęp do orginału, to złapał by jego wymiary i podzielił przez te same długości modelu- wtedy jakaś skala powinna wyjść- oczywiście jeśli modelik jest w miarę poprawny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 przemekgksw3 nie wymyślaj Wystarczy google. Długość tej kaczki to 29 cm jako zabawki. Gorzej jest z realnym autem. Jego parametrów nie udało mi się znaleźć Może z tego powodu że każdy budował sobie tego dostawczaka, jak chciał. Lepiej żeby ktoś polatał z metrówka to mieście i zapolował na taką kaczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 Witam oto mój 308D.Plany krótko na focie. Nie wiem po co to gdzieś chodzić skoro kolega MERCO ma dostęp do orginału, w dodatku w takiej wersji w jakiej ma być model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 przemekgksw3 Przepraszam, nie zrozumiałem twojego poprzedniego postu Faktycznie, skoro toczyliśmy tak zacięty bój o skalę, to prosimy MERCO o dostarczenie informacji na temat wymiarów. Zaraz możemy obliczyć skalę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek_66 Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 A dlaczego w tytule jest "doka", skoro to zwykła kabina (krótka)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERCO Napisano 24 Marca 2010 Autor Share Napisano 24 Marca 2010 Nie rozumiecie, czepiacie się takich drobiazgów a to ma tylko być fajny model, A nie jakieś historyczne wydarzenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 24 Marca 2010 Share Napisano 24 Marca 2010 No ale chyba warto znać skalę zwłaszcza że nie jest ciężko ją obliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 24 Marca 2010 Share Napisano 24 Marca 2010 MERCO, wykaż jakieś zainteresowanie tematem i przyjmij krytykę Na pewno to ci nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERCO Napisano 25 Marca 2010 Autor Share Napisano 25 Marca 2010 Dokładnego wymiaru tego mercedesa nie ma bo nie wiem dokładnie ile paki dojdzie. Kupiłem szpachle i zaczynam robić dach. Są foty ale jeszcze nie zacząłem robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Kurcze, znowu muszę ponarzekać Prosiliśmy o większe foty, bo na tych nic kompletnie nie widać. Jak już zdecydowałeś się na założenie tematu, to przynajmniej dołóż wszelkich starań, aby wyglądał on jakoś schludnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERCO Napisano 25 Marca 2010 Autor Share Napisano 25 Marca 2010 No ok sorki. Mam jeszcze takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERCO Napisano 25 Marca 2010 Autor Share Napisano 25 Marca 2010 A co wy na to? aby zrobić tył koła na bliźniaku, Ale to wy wtedy nie było 308D tylko 410D. One się tylko różnią silnikiem ładownością i z przodu 410D. 410D 308D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 MERCO ale te drzwi poprawisz?? Znalazłem poglądowe rysunki techniczne. Może sie przydadzą. http://www.the-blueprints.com/blueprints/trucks/mercedes-trucks/page/2/ Dużo innych aut tam można znaleźć. PS dałem ogólny link bo i tak do tego samego kieruje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERCO Napisano 26 Marca 2010 Autor Share Napisano 26 Marca 2010 No drzwi poprawie na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Witam, jak tam idą pracę? Ciekawi mnie to, bo się zapowiadał mocno powazny projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERCO Napisano 20 Maja 2010 Autor Share Napisano 20 Maja 2010 Na razie mały stop obecnie zajmuje się BMW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi