Jump to content

Recommended Posts

Posted

To jest zabawka firmy Wader dla dzieci do piskownicy Sam miałem kiedyś takiego Mercedesa, ale niebieskiego. Mój miał jeszcze takie plastikowe meble z tyłu typu stolik, krzesła i lodówka.

Pozdro

Posted (edited)
To jest zabawka firmy Wader dla dzieci do piskownicy Sam miałem kiedyś takiego Mercedesa, ale niebieskiego. Mój miał jeszcze takie plastikowe meble z tyłu typu stolik, krzesła i lodówka.

Pozdro

chyba nie chodzi żeby się tu bawić:model: tylko sklejać modele

Edited by Guest
Posted

Pozdro

Ja kiedyś także miałem takiego tylko mój miał jeszcze lawetę i na niej samochód osobowy

Posted

Tez miałem takiego merca z mebelkami Chętnie sie przyjże, co z niego powstanie. Chociaż chyba trochę za bardzo na wyrost nazwałeś go modelem. Ja bym raczej użył słowa "podstawa"

Posted

damian000 to nie GG... Jest takie coś jak opcja "zmień". Piszesz po kilka nic nie wnoszących postów i tylko koledze temat zaśmiecasz ... A co do modelu to łatwo nie będzie z zabawki zrobić porządny model, ale już nie takie rzeczy ludzie robili . Czekam na dalszą część relacji .

Pozdrawiam

Posted

To jest takie 1/18 chyba i chce z tego zrobić model a nie zabawkę,

W wersji doka.

Posted

1/24 na pewno nie Z tego co jeszcze pamiętam tego swojego to on jest wielkości jakiejś amerykańskiej ciężarówki z Italeri w 1/24. Więc skali dokładnie się określić nie da.

Posted

Wiem ze bez silnika ale to jest na wymiar 1/18 a nie 1/24

Odcięty tył i trochę drzwi zrobione.

66393859013777867008_thumb.jpg

31123352571887123031_thumb.jpg

Posted

Oj, na pewno prędzej mu do 1/24 niż do 1/18 Ma tego merca i mam półkę pełna modeli 1/18. Taki merolek jest sporo mniejszy od np. Cayenne w skali 1/18, a przecież mi nie powiesz, ze cayenne jest w rzeczywistości tak niebotycznie większy, dłuższy, szerszy od takiego merca? Ta "kaczka" to może być mniej więcej 1/21.

Posted
damian000 to nie GG... Jest takie coś jak opcja "zmień". Piszesz po kilka nic nie wnoszących postów i tylko koledze temat zaśmiecasz ... A co do modelu to łatwo nie będzie z zabawki zrobić porządny model, ale już nie takie rzeczy ludzie robili . Czekam na dalszą część relacji .

Pozdrawiam

Wyjdzie fajowski model

PS Ok przepraszam umieścił bym to w jednym poście tylko nie wiem jak je usuwać (posty)

Posted

No spoko.

Dziś kupiłem ładny kawałek plastiku który pójdzie na pakę.

Wygląda jak kilka desek obok siebie.

i zrobiłem środek z materiału.

96297587079060153604_thumb.jpg

16825591311278618377_thumb.jpg

Posted

Z powodu tego, że sam przerabiam zabawkę na model trzymam kciuki za powodzenie Twojego projektu. Nie jest to takie proste jak na początku się wydaje.

Posted
Wyjdzie fajowski model

PS Ok przepraszam umieścił bym to w jednym poście tylko nie wiem jak je usuwać (posty)

Nie musisz usuwać, wystarczy że wybierzesz opcje "zmień" ( w prawym górnym rogu twojego postu) i tam możesz go zmienić.

Posted
Wyjdzie fajowski model

Nie musisz usuwać, wystarczy że wybierzesz opcje "zmień" ( w prawym górnym rogu twojego postu) i tam możesz go zmienić.

Ale żeby to umieścić w jednym poście dwa trzeba usunąć (chyba )