Jump to content

Mercedes 308D Doka

MERCO
 Share

Recommended Posts

To jest zabawka firmy Wader dla dzieci do piskownicy Sam miałem kiedyś takiego Mercedesa, ale niebieskiego. Mój miał jeszcze takie plastikowe meble z tyłu typu stolik, krzesła i lodówka.

Pozdro

chyba nie chodzi żeby się tu bawić:model: tylko sklejać modele

Edited by Guest

To jest zabawka firmy Wader dla dzieci do piskownicy Sam miałem kiedyś takiego Mercedesa, ale niebieskiego. Mój miał jeszcze takie plastikowe meble z tyłu typu stolik, krzesła i lodówka.

Pozdro

Ja kiedyś także miałem takiego tylko mój miał jeszcze lawetę i na niej samochód osobowy

damian000 to nie GG... Jest takie coś jak opcja "zmień". Piszesz po kilka nic nie wnoszących postów i tylko koledze temat zaśmiecasz ... A co do modelu to łatwo nie będzie z zabawki zrobić porządny model, ale już nie takie rzeczy ludzie robili . Czekam na dalszą część relacji .

Pozdrawiam

Oj, na pewno prędzej mu do 1/24 niż do 1/18 Ma tego merca i mam półkę pełna modeli 1/18. Taki merolek jest sporo mniejszy od np. Cayenne w skali 1/18, a przecież mi nie powiesz, ze cayenne jest w rzeczywistości tak niebotycznie większy, dłuższy, szerszy od takiego merca? Ta "kaczka" to może być mniej więcej 1/21.

damian000 to nie GG... Jest takie coś jak opcja "zmień". Piszesz po kilka nic nie wnoszących postów i tylko koledze temat zaśmiecasz ... A co do modelu to łatwo nie będzie z zabawki zrobić porządny model, ale już nie takie rzeczy ludzie robili . Czekam na dalszą część relacji .

Pozdrawiam

Wyjdzie fajowski model

PS Ok przepraszam umieścił bym to w jednym poście tylko nie wiem jak je usuwać (posty)

Z powodu tego, że sam przerabiam zabawkę na model trzymam kciuki za powodzenie Twojego projektu. Nie jest to takie proste jak na początku się wydaje.

Wyjdzie fajowski model

PS Ok przepraszam umieścił bym to w jednym poście tylko nie wiem jak je usuwać (posty)

Nie musisz usuwać, wystarczy że wybierzesz opcje "zmień" ( w prawym górnym rogu twojego postu) i tam możesz go zmienić.

Ale żeby to umieścić w jednym poście dwa trzeba usunąć (chyba )