flynavy Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 Wpadła mi w ręce czeska żywica o którą się bardzo starałem 10 lat temu. Tym razem pojawiła się na allegro. Dobrze że Małżonka nie śledziła mojej walki o ten modelik Model składa sie z 41 części żywicznych, 19 przezroczystych i 32 fototrawionych plus dwa arkusze ładnych kalek. Z góry przepraszam za jakość zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 28 Marca 2010 Share Napisano 28 Marca 2010 Obserwowałem tą aukcje, zestaw rarytasik - będziesz go robił czy tylko do kolekcji pudełkowej? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 29 Marca 2010 Autor Share Napisano 29 Marca 2010 Oczywiście zamiar jest aby go robić - no ale z czasem krucho. Drugie dziecko wybiło mnie całkowicie z rytmu Z zazdrością patrzę na kolegów których modele pojawiają się w galerii. Czy ktoś może mi podpowiedzieć jaki niebieski uzyć w przypadku pierwszego malowania 36 splt. W aeroplanie podali jakiś humbrol akrylowy który juz dawno nie jest produkowany. Zamiennika w net-ie nie odnalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viaroos Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Prawdziwa rzadkość - można by go było rozmnożyć ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 O jaaa, ile kosztuje taki rarytasik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viaroos Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 Na alledrogo poszedł za 265,00zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi