flynavy Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Wpadła mi w ręce czeska żywica o którą się bardzo starałem 10 lat temu. Tym razem pojawiła się na allegro. Dobrze że Małżonka nie śledziła mojej walki o ten modelik Model składa sie z 41 części żywicznych, 19 przezroczystych i 32 fototrawionych plus dwa arkusze ładnych kalek. Z góry przepraszam za jakość zdjęć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek.Sz. Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Obserwowałem tą aukcje, zestaw rarytasik - będziesz go robił czy tylko do kolekcji pudełkowej? Pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flynavy Posted March 29, 2010 Author Share Posted March 29, 2010 Oczywiście zamiar jest aby go robić - no ale z czasem krucho. Drugie dziecko wybiło mnie całkowicie z rytmu Z zazdrością patrzę na kolegów których modele pojawiają się w galerii. Czy ktoś może mi podpowiedzieć jaki niebieski uzyć w przypadku pierwszego malowania 36 splt. W aeroplanie podali jakiś humbrol akrylowy który juz dawno nie jest produkowany. Zamiennika w net-ie nie odnalazłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viaroos Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Prawdziwa rzadkość - można by go było rozmnożyć ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel90 Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 O jaaa, ile kosztuje taki rarytasik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viaroos Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 Na alledrogo poszedł za 265,00zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts