Konrad C Napisano 28 Marca 2010 Share Napisano 28 Marca 2010 Witam ! Ostatnio złożyłem takie maleństwo.Moja pierwsza praca z blaszkami ,myślę ,że nie pogryziecie mnie za ten wyczyn Prosiłbym o szczere oceny i komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 28 Marca 2010 Share Napisano 28 Marca 2010 O proszę-w końcu ''japońskie'' kamo.BTW. widzę że kleimy[no ja... zamierzam] podobną działkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 29 Marca 2010 Autor Share Napisano 29 Marca 2010 Zamierzasz kleić TKS itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 29 Marca 2010 Share Napisano 29 Marca 2010 no tak-paczka już zamówiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 Jak dla mnie mistrzostwo świata za sklejenie w małej skali tego maleństwa. Ja w 1/35 by się nie pokusił żeby to skleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 17 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2010 No niestety model jest w koszu :(.Zajał się min mój ukochany młodszy braciszek którego myslałem ,że . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 17 Kwietnia 2010 Share Napisano 17 Kwietnia 2010 Bardzo ładnie wyszedł. Widziałem ten model i odłożyłem go szybko na półkę, sporo wsadziłeś w niego pracy. Jak byś trzaskał coś nowego, to na stronie są fotki pojazdów (Walkaround), w tym nasze do '39 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 18 Września 2010 Autor Share Napisano 18 Września 2010 Sorki za odgrzanie kotleta, ale skala72 jak go widziałeś i odłożyłeś na półkę ?? Bo nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 Chyba chodzi o sam model RPM-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 Chyba chodzi o sam model RPM-u Si senior, strzał w 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 18 Września 2010 Autor Share Napisano 18 Września 2010 Trzeba było go kupic i sklecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi