ulepiok Napisano 29 Marca 2010 Share Napisano 29 Marca 2010 Witam! Obrodziło tych polskich ORP (nareszcie) to i jak coś wyrzucę. Na początek wspomnienie z Gdyni no i to co jest (a raczej staje się) moją dumą - dywizjon naszych niszczycieli, oczywiście w różnym czasie i transformacji" i kilka małych zbliżeń: Wicherek się buduje a na koniec moje "nieszczęście" czyli ORP Orzeł do poprawki To nie wszystko oczywiście, ale mam świadomość, że nawet te modele maja jeszcze sporo do wykończenia i poprawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 30 Marca 2010 Super Moderator Share Napisano 30 Marca 2010 Fajna ta flota - faktycznie, wymaga nieco poprawek i szlifów, ale rodzinka prezentuje się całkiem okazale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 ...piekny zestawik grunt to to,ze własciciel jest dumny ze swego dzieła ... kiedy ja swoje skoncze ? notoryczny brak czasu ale....wszystko przedemna ....ulepiok - gratulacje ,ładny widoczek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulepiok Napisano 31 Marca 2010 Autor Share Napisano 31 Marca 2010 Małe pytanie. Czy Błyskawica w tej szacie miała dwie potrójne wyrzutnie torped czy jedną poczwórną i dodatkowe działo 76 lub 102 na dobudowanej lawecie? Widziałem to w zestawie ramek wz. 40 ale tam to już zupełnie to nie pasuje. Czy może w innym bardziej popularnym schemacie malowania byłoby bardziej prawdopodobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomsoul Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 Bardzo piękny zestaw polskich niszczycieli. Sam chciałbym takie mieć. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Małe pytanie. Czy Błyskawica w tej szacie miała dwie potrójne wyrzutnie torped czy jedną poczwórną i dodatkowe działo 76 lub 102 na dobudowanej lawecie? Widziałem to w zestawie ramek wz. 40 ale tam to już zupełnie to nie pasuje. Czy może w innym bardziej popularnym schemacie malowania byłoby bardziej prawdopodobne? Błyskawica - remont w Cowes czerwiec 1940 r. zlikwidowano wt a w zamian dodano 1 x 102 mk V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulepiok Napisano 12 Marca 2011 Autor Share Napisano 12 Marca 2011 Błyskawica - remont w Cowes czerwiec 1940 r.zlikwidowano wt a w zamian dodano 1 x 102 mk V Dzięki, a w jakiej szacie można by ja wtedy przedstawić? A kiedy zostało zlikwidowane to stanowisko i do jakiej konfiguracji powrócono z wyrzutniami - 2x3 czy może jeszcze inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 12 Marca 2011 Share Napisano 12 Marca 2011 Widzę że powstał a raczej powstały kolejne modele w skali 1:400. Bardzo mi się podobają. Nie sądziłem że w tej skali można uzyskać tak piękne efekty. Sam posiadam kilka okrętów w tej skali . Fajnie że masz te same niszczyciele w różnych wersjach malowania. Sam mam "wichra" i "błyskawice" w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi