skala72 Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 Firma M Model zapowiedziała ukazanie się dwóch nowych figurek z serii Wojny Napoleońskie w skali 1/35. In-Box wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 Czy to nie ma być przypadkiem 54mm ??? Przepraszam jesli pytam w nieodpowiednim dziale ale gdzie moglbym znalezc sklep oferujacy pelny asortyment figurek tej firmy ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 31 Marca 2010 Autor Share Napisano 31 Marca 2010 Oj, pomyliłem się, masz rację, to jest 54mm. Sorry za wprowadzenie w błąd, ale zawsze 1/72 -> 1/35 -> 1/72 -> 1/35 ... i tak już z przyzwyczajenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Nic nie szkodzi ale mogłbyś poprawić nazwe tematu . Co do figurek musze przyznać, że pierwsza kojarzy mi się z pułkownikiem Księstwa Warszawskiego. Skad masz informacje o zapowiedziach mmodelu ? Nie wiesz czy jakieś figurki polskich wojaków nie są planowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2010 nie wiem dlaczego, ale nie mam opcji Edytuj i dlatego nie mogę nic zmienić. Co do nowości z M Model to jest szykowana nowa figurka, ale nie będzie to polski wojak. Tyle wiem na chwilę obecną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Poprawione Dziękować Siniorrr. ps. a czemu nie można samemu lub samodzielnie lub z ładną dziewczyną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Poprawione Dziękować Siniorrr. ps. a czemu nie można samemu lub samodzielnie lub z ładną dziewczyną ?? Od jakiegoś czasu masz tylko kilka godzin na edycję postów, później może to zrobić moderator. Figurasy zacne, mam już jednego piechura, może dorobię mu towarzystwo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Nie moja epoka, ale M Model robi bardzo fajne i ciekawe figurki. Niedługo zapodam in-box figurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi