Karol_Max Napisano 4 Kwietnia 2010 Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam Model ten kupiłem z myślą o postawieniu go na ukończonej dioramce z Cougarem w barwach UN.Ładunki wykorzystam z M1A1 Abrams firmy Dragon. Trochę też go podwyższę, żeby wyglądał bardziej na 72. Afroamerykanów zrobię sam z modeliny, lub przerobię z innych figurek. Mam zamiar zrobić coś w tym stylu: Jak na razie mój autobus wygląda tak: A oto wnętrze: Cytuj
Kuba115 Napisano 4 Kwietnia 2010 Napisano 4 Kwietnia 2010 Hmmm ciekawy projekt, życzę powodzenia Cytuj
Karol_Max Napisano 10 Kwietnia 2010 Autor Napisano 10 Kwietnia 2010 Mała aktualizacja tematu Pomalowałem podwozie, felgi, fotele oraz zrobiłem od podstaw deskę rozdzielczą. Cytuj
Karol_Max Napisano 14 Kwietnia 2010 Autor Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam Prace idą powoli naprzód Pomalowałem i pordzewiłem dach. Pozdrawiam Cytuj
Karol_Max Napisano 5 Maja 2010 Autor Napisano 5 Maja 2010 Dawno nic nie pisałem to w końcu trzeba Autobus już prawie na wykończeniu. jeszcze kilka małych szczegółów i finisz Pomalowałem worki i załadowałem je na dach. Cały duł także zrobiony Pozdrawiam Cytuj
wojtas Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 Witam.Do dnia dzisiejszego tego typu autobusy jezdza w jednym z krajow Unii Europejskiej.Tylko bez zawartosci na dachu.Fajny mikrus. Cytuj
przemekgksw3 Napisano 6 Maja 2010 Napisano 6 Maja 2010 Witam.Do dnia dzisiejszego tego typu autobusy jezdza w jednym z krajow Unii Europejskiej.Tylko bez zawartosci na dachu.Fajny mikrus. Irlandia? Cytuj
Erolek Napisano 6 Maja 2010 Napisano 6 Maja 2010 Chyba jednak nie Irlandia... A busik swoją drogą fajny. Trochę gruba ta atrapa z przodu, ale rozumiem, ze to jest 1/87, więc to pewnie makro tak wyciąga Pozdrawiam Eryk Cytuj
wojtas Napisano 6 Maja 2010 Napisano 6 Maja 2010 Malta http://www.ecenglish.com/files/images/Mlt-%20Maltese%20buses.preview.jpg Cytuj
cloner16 Napisano 21 Maja 2011 Napisano 21 Maja 2011 Skoro już ktoś odkopał temat to ja dodam swoje 3grosze. AC/DC Cytuj
przemekgksw3 Napisano 21 Maja 2011 Napisano 21 Maja 2011 No cóż niektórzy rozpoczynają swój udział w forum od pokazania modeli, inni od odkopywania tematów i pisania głupich postów... Na szczęście większość zostaje w końcu nawrócona na właściwą drogę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi