Karol_Max Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam Model ten kupiłem z myślą o postawieniu go na ukończonej dioramce z Cougarem w barwach UN.Ładunki wykorzystam z M1A1 Abrams firmy Dragon. Trochę też go podwyższę, żeby wyglądał bardziej na 72. Afroamerykanów zrobię sam z modeliny, lub przerobię z innych figurek. Mam zamiar zrobić coś w tym stylu: Jak na razie mój autobus wygląda tak: A oto wnętrze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Hmmm ciekawy projekt, życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 10 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Mała aktualizacja tematu Pomalowałem podwozie, felgi, fotele oraz zrobiłem od podstaw deskę rozdzielczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ik888 Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 fajowskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 14 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam Prace idą powoli naprzód Pomalowałem i pordzewiłem dach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 5 Maja 2010 Autor Share Napisano 5 Maja 2010 Dawno nic nie pisałem to w końcu trzeba Autobus już prawie na wykończeniu. jeszcze kilka małych szczegółów i finisz Pomalowałem worki i załadowałem je na dach. Cały duł także zrobiony Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Super to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Witam.Do dnia dzisiejszego tego typu autobusy jezdza w jednym z krajow Unii Europejskiej.Tylko bez zawartosci na dachu.Fajny mikrus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 Witam.Do dnia dzisiejszego tego typu autobusy jezdza w jednym z krajow Unii Europejskiej.Tylko bez zawartosci na dachu.Fajny mikrus. Irlandia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erolek Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 Chyba jednak nie Irlandia... A busik swoją drogą fajny. Trochę gruba ta atrapa z przodu, ale rozumiem, ze to jest 1/87, więc to pewnie makro tak wyciąga Pozdrawiam Eryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 Malta http://www.ecenglish.com/files/images/Mlt-%20Maltese%20buses.preview.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 Szkoda, że taki mały ale jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielo20 Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 u4an- luknij na date ostatniego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 No looknąłem. I co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielo20 Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 Nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 Skoro już ktoś odkopał temat to ja dodam swoje 3grosze. AC/DC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 No cóż niektórzy rozpoczynają swój udział w forum od pokazania modeli, inni od odkopywania tematów i pisania głupich postów... Na szczęście większość zostaje w końcu nawrócona na właściwą drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi