fulcrum_29 Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam Model jak w temacie ,sklejał się dość przyjemnie ,jedyne minusy to wypukłe linie podziału na kadłubie (które trasowałem na wklęsłe),osłona kabiny troszke nie grała z kadłubem i kalki które po wyschnięci w niektórych miejscach "srebrzą" No i jeszcze z Mojej strony, podczas budowy w niewyjaśnionych okolicznościach został skrawek taśmy do maskowania po wewnętrznej stronie osłony kabiny,który zobaczyłem po zdjęciu maskowania i z którym nic nie mogę zrobić :( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Ostatnio rzadko tu takie modele występują. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flanker27 Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Model bardzo ładny i oryginalny jak na to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Bardzo ładny . Oj kiedy ja swojego skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi