fulcrum_29 Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Witam Model jak w temacie ,sklejał się dość przyjemnie ,jedyne minusy to wypukłe linie podziału na kadłubie (które trasowałem na wklęsłe),osłona kabiny troszke nie grała z kadłubem i kalki które po wyschnięci w niektórych miejscach "srebrzą" No i jeszcze z Mojej strony, podczas budowy w niewyjaśnionych okolicznościach został skrawek taśmy do maskowania po wewnętrznej stronie osłony kabiny,który zobaczyłem po zdjęciu maskowania i z którym nic nie mogę zrobić :( Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Observer Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Ostatnio rzadko tu takie modele występują. Gratuluję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flanker27 Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Model bardzo ładny i oryginalny jak na to forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzechuG Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Bardzo ładny . Oj kiedy ja swojego skończę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts