eagle Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Potrzebuję pomocy w doborze koloru F-15E poniżej link: Chciałbym w takim kolorze pomalować właśnie F-15 którą będę składał, ponadto liczę na Wasze bogate doświadczenie, gdyż ja jestem amatorem. Cze może być to farba Hobby Color o numerze H305 GRAY FS36118, malowałem nią górną powierzchnię F-16 i najbardziej jest ona zbliżona, dziękuje[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek.Sz. Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Gunship Gray FS36118 to jest właśnie ten kolor. Ja swojego pomalowałem Model Masterem 1723: viewtopic.php?t=11744&highlight= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagle Posted April 5, 2010 Author Share Posted April 5, 2010 dzięki Patyk za szybką odpowiedź ten numer, który mi podałeś FS:36118 to jego nazwa Dk Grey i właśnie on odpowiada farbie H305 Hobby Color. znalazłem tabelkę zamienników różnych farb różnych firm i tam jest podany numer FS, który Ty podałeś a który on odpowiada właśnie H305. Wielkie dzięki za info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts