eagle Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Potrzebuję pomocy w doborze koloru F-15E poniżej link: Chciałbym w takim kolorze pomalować właśnie F-15 którą będę składał, ponadto liczę na Wasze bogate doświadczenie, gdyż ja jestem amatorem. Cze może być to farba Hobby Color o numerze H305 GRAY FS36118, malowałem nią górną powierzchnię F-16 i najbardziej jest ona zbliżona, dziękuje[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Gunship Gray FS36118 to jest właśnie ten kolor. Ja swojego pomalowałem Model Masterem 1723: viewtopic.php?t=11744&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eagle Napisano 5 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2010 dzięki Patyk za szybką odpowiedź ten numer, który mi podałeś FS:36118 to jego nazwa Dk Grey i właśnie on odpowiada farbie H305 Hobby Color. znalazłem tabelkę zamienników różnych farb różnych firm i tam jest podany numer FS, który Ty podałeś a który on odpowiada właśnie H305. Wielkie dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi