kiwaczek Napisano 7 Kwietnia 2010 Napisano 7 Kwietnia 2010 Witam. Oto kolejny model "Muscle Car" firmy Revelle, 1970 Chevy Chevelle Baldwin Motion. Baldwin Chevrolet i Motion Performance do spolki w latach 1969-1972 robili najmocniejsze Chevrolety jakie byly wtedy produkowane. Model jak zwykle na przyzwoitym poziomie (jedynie duzo czyszczenie nadlewek) i dobre odwzorowanie kalek jak w prawdziwych Baldwin Motion. Pozdrawiam i zapraszam do komentarzy. Artur Cytuj
Krzychu126 Napisano 7 Kwietnia 2010 Napisano 7 Kwietnia 2010 Bardzo ładny model bardzo ładnego samochodu Malowanie pudełkowe też mi się podoba. Mam nadzieję że nie będziesz miał z nim problemów. A co do nadlewek, to lepiej że one są niż by miały być jakieś ubytki Pozdrawiam i życzę powodzenia w budowie! Cytuj
kiwaczek Napisano 8 Kwietnia 2010 Autor Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam. Owszem to malowanie na pudelku jest moim zdaniem najciekawsze i chcialbym to zrobic. W zwiazku z tym mam pytanie jaka srebrna metalik farba ma najmniejsze opylki metalu (zazwyczaj metaliki wygladaja nienaturalnie). Prosze o rade. Pozdrawiam Artur Cytuj
Krzychu126 Napisano 8 Kwietnia 2010 Napisano 8 Kwietnia 2010 Byś musiał popatrzeć na lakiery samochodowe w sprayu. Pokrywki puszek masz w przykładowym kolorze spraya więc możesz zobaczyć jakie farba ma ziarno metalika. Pozdrawiam! Cytuj
tyrael Napisano 8 Kwietnia 2010 Napisano 8 Kwietnia 2010 Zazdroszczę ci!!!!!! Tez bym chciał składać Muscle Cary... super model Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi