Konrad C Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Witam ! ostatnio sklejony model to GMC z Academy.Był to prezent mikołajkowy Model jest świetny ,no może nie do końca z geometrią ale godny polecenia.Kalki jak to u Academy ,grube i świecące.Dodałem dodatki (nie wszystkie ,musiałem troche odpalić do Famo )Malowany Humbrolami.Sorry za jakość zdjęć ale ciężko teraz o słońce.Co do kalek to nie będe się wypowadał bo robiłe wszystko i dalej są do ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Model bardzo fajnie zrobiony ale: -Szpecą szpary między dachem a drzwiami oraz między maską a boczną żaluzją .Mogłeś się również skusić na wymianę bocznej szybki jeśli zrobiłeś "dziurę" w dachu Pozatym ok Gdybyś miał zamiar robić jescze raz ten model to polecam blaszkę eduarda -sporo detali zewnętrznych i wewnętrznych poprawiających wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 7 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Model był robiony dawno temu ,więc teraz jak bym go robil to był by lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Pomimo kilku wad i swojej lekkiej pokraczności (środek pojazdu jest jakby podniesiony lewarkiem ku górze) Twoja ciężarówa wygląda nieźle. Odbicia lakieru i kurzenie jak na 72 prezentuje się dość dobrze. Podobnie jak Browningi. Jeśli chodzi o kalki to niestety taki urok Academy. Można zrobić dobry połyskujący podkład i zużyć morze płynów, a one i tak swoje. Są jak wyemancypowana kobieta lub kot, chodzą własnymi drogami. Dobitnie przekonałem się o tym chociażby na F-86 Sabre, gdzie kalek było dość sporo. Jesteś rozgrzeszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi