Sandi Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Nudziło mi się, a że kiedyś wpadł mi w ręcę taki samochodzik, to postanowiłem tylko go pomalować. Trzeba na czymś ćwiczyć, a jak już pomalowałem, to uznałem, że skleje, go chociaż po to by przypominał coś co ma 4 koła i jak by było większe to by jeździło. W ten sposób powstało to coś. Ja go dotałem złożonego i WRC oklejony i wogóle. Więc poszedł do dota i tak się zaczęło. W sumie to nawet nie przykleiłem wszystkich części bo nawet nie wiem czy je mam ale chyba poipatrze i podioklejam. Mimo wszystko wrzuce żeby chociaż pokazać malowanie, które zepsuł po części aerograf, który zaczął potem dziwnie psikać, ale i tak wyszło moim zdaniem dobrze. Składam trucki więc za mocno nie bijcie to nie moja działka i chyba nigdy nie będzie: I dwie najlepsze foty, bo stoi na nich coś fajnego czyli TRUCK hhehe A to jest fota, która nasunęła mi nazwe dla subaru, która znajduje się w temacie: Nie wiem jaki to model więc wpisałem tak ale jak ktoś podpowie to zmienie nazwe. Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 To jest SUBARU IMPRESA WRC 2001 pewnie z firmy tamiya fajny lakier ale szyby mogłeś zostawić zwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 7 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2010 W środku brakowało jakiś elementów więc zamalowałem. Fajniej wygląda niż wnętrze bez polowy części. Miło, że komuś chciało się to skomentować i jeszcze napisać słowo fajny. Dzięki hhhee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Składam trucki więc za mocno nie bijcie to nie moja działka i chyba nigdy nie będzie: Dlaczego tak mówisz , samochody całkiem fajne są, wystarczy się trochę wciągnąć, no a poza tym ile można, ciężarówek robić, zawsze przydałaby się odmiana. A co do modelu, co tu dużo mówić, ciekawy pomysł na malowanie, wyszło już trochę gorzej, ważne że tą suczkę jakoś złożyłeś, zamiast ją wyrzucić po treningu na niej. No ale z to ciężaróweczka na ostatniej fotce pierwsza klasa Aha i killer pisze się przez dwa ,,l" Pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Trucki to nie samochody? Poza wielkoscia to w zasadzie bez roznicy...? Buduje sie je tak samo. Co do modelu: pomysl oryginalny, nawet ciekawy i szkoda tylko, ze nie wykonany na kompletnym modelu. Ciekawe wnetrze, w polaczeniu z kolorystyka nadwozia i w miare przyzwoitym wykonaniem, moglyby stworzyc arcydzielo. Proponuje wiec, abys powrocil do Twojego pomyslu i wykonal go na 100%, jak byc powinno. Efekt koncowy powinien byc oszalamiajacy!!!!!!! Pozdro 4 all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 No powiem ze całkiem całkiem by było gdybyś szyb nie zamalował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 8 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2010 No może powróce i kiedyś go skończe ale teraz mam troszke inne zmartwienia. A powiem ci, że budowanie trucków różni się od osobowych, może nie samo budowanie, ale przeróbki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 A powiem ci, że budowanie trucków różni się od osobowych, może nie samo budowanie, ale przeróbki itd. Wierz mi, ze osobowki mozna tak przerabiac, ze glowa mala!!! Mam na warsztacie kilka trackow, ale buduje je tak jak sa w zestawie, bez zadnych, znaczacych przerobek. Pozdro!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 No no - fajny pomysł - wykonanie kiepskie błyskawice to fajny temat do grafik ale nie jest prosty do malowania ( by uzyskać realistyczny efekt ). Aero tak ci pylił podczas malowania czy te kropeczki to efekt zamierzony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 9 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Aero pylił dookoła błyskawic, i już uznałem, że jeśli tak jest to może być tak całe. Fakt tylko najlepiej robi sie tez jak sie ma niebieska farbe ja nie miałem pod ręką więc taak sobie w 5 min. zrobiłem tylko białą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi