Shilka (Robert T.) Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Witam Przedstawiam in-box modelu francuskiej haubicy kalibru 155 mm - AMX 30 AuF1 której producentem jest f-ma Heller. Kilka danych na temat modelu: nr katalogowy: 81129 skala: 1/35 Liczba elementów: 212 (w tym elementy fototrawione oraz z białego metalu i kawałek gazy na siatkę maskująca) wymiary: 297 x 92 mm Zdjęcia: pudełko (tzn spore pudełko) ramki: szczegóły kadłuba pozostałe ramki: dodatki hi-tech : instrukcja: Podsumowanie: Konstrukcja bardzo ciekawa. Model wymaga dużego nakładu pracy i sporej ilości przeróbek. Występuje w nim sporo uproszczeń. Najgorsze są gąsienice które są z miękkiej gumy którą ciężko będzie ułożyć na układzie jezdnym. A to co można z niego wycisnąć: http://www.colleurs-de-plastique.com/forums/showthread.php?t=27396 Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 A to co można z niego wycisnąć: http://www.colleurs-de-plastique.com/forums/showthread.php?t=27396 Bardzo ładny inboksik Robert. Koleś mnie rozwalił budową tego modelu. A kiedy się bierzemy za nasze VAB-y ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Odlewy metalowe zaiste przeurocze No i gaza - bezcenne... A kiedy się bierzemy za nasze VAB-y ? A co się szykuje? 4X4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 A co się szykuje? 4X4 ? No mój tak a Robert nie wiem czy nie ma 6x6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 8 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Cześć Mam 4x4 + blaszki Eduard-a. Jakiś projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 CześćMam 4x4 + blaszki Eduard-a. Jakiś projekt? No ja chętnie. Ale wiem, że masz rozgrzebane kilka modeli więc projekt dokończyłbym samotnie Acha i jak robisz inboksa to wklejaj miniatury "klikalne" do obrazków . Strona się ładuje długo jak wstawiasz duże obrazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Ja tak nieśmiało, bo mam vaba4x4 hellera w 1/72- samoloty już lepiłem, figurki maluję, ale takiego kołowca tom jeszcze nie miał. Nawet kolorków francuskich pustynnych nie znam , ech... Czy są jeszcze dostępne blaszki do tego modelu? Jeśli tak, to gdzie? Przepraszam, żem się w skalę nie wbił, ale 1/72 jakoś bardziej ludzką się wydaje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi