zmorka Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) Takie o to cudo wpadło w moje łapki, ale póki co jestem zrażony niepowodzeniami podczas robienia drugiego modelu w związku z czym ten musi dłuuuuuuuuuugo poczekać , aż ja do niego dojrzeje, czy widział ktoś gdzieś kalki Janusza Kuliga na taką meganke Jak widać mało w nim "rajdówki" jak na takie autko . W zasadzie zero, firma FUJIMI Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 A jaka to firma, bo sie nie moge dopatrzyć A modelik nawet fajny, chociaż wyjątkowo prosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 To rajdówką raczej nie jest, raczej to cywil w jakiś winylach Nawet klatki bezpieczeństwa nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAY_R Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 No w końcu doszła. Cywil cywil, ale przy "odrobinie" pracy, można zrobić Kit-Car'a. Tak jak np tutaj: http://www.geocities.jp/rallygarage/seisakuki/megane-s.html Napisz jaka to firma, i będziemy szukać w późniejszym okresie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 10 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2010 JAY_R to jest FUJIMI , fajny ten link który mi podesłałeś , dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Cerny Napisano 27 Kwietnia 2010 Share Napisano 27 Kwietnia 2010 Witam, jestem obecnym właścicielem pokazanego modelu. Chciałbym go zrobić jako cywilnego, bo pstrokate wyścigówki mi się nie podobają. Najwięcej tych renówek występuje w kolorze żółtym, dokładnie takim jak plastik z którego jest wykonany model. Co robicie w takich przypadkach, malujecie karoserię na nowo czy zostawiacie goły plastik, pokrywając go błyszczącym lakierem? Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi