Wicio1d Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam Padło na niedokończonego KW 2, zacząłem go robić 4 lata temu!!. Przez ten czas przeleżał w pudle. Taki okres czasu wcale nie jest krótki, widać wiele byków. Przynajmniej ja tak sądze, nałożyłem szpachle jak sklejałem go i niestety przy szlifowaniu zatarłem imitacje nitów (częściowo) ;/ Miałem chęć samemu uporać z modelem, ale chciałbym żebyście w miarę możliwości wskazali mi obszary, które muszę poprawić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Witaj Z tego co widzę to przede wszystkim trzeba zeszlifować nadmiar szpachli w paru miejscach. Szczególnie z tyłu w okół tych kółeczek, na górnej płycie. Spróbuj zmyć ją bezacetonowym(! )zmywaczem do paznokci. Tutaj widać nie zeszlifowane ślady po łączeniu z wypraskami Jeszczę w paru miejscach widać nadmiar użytego kleju, gdzie się uda przejedź drobnym papierem ściernym i powinno być git. Takie najbardziej rzucające się w oczy. Cieszę się jeśli mogłem pomóc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 9 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Dzięki bardzo;) Hmm postaram się go doprowadzić do sensownej postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 16 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam Udało mi się wcielić w życie poprawki i efekt jest następujący. Dopiero na zdjęciach widzę, ze jeszcze będzie trzeba nad tym popracować. Zacząłem dłubać także wieżę, teraz dopiero widzę spore rozmiary tego modelu. Wstępnie już przeszlifowałem niektóre powierzchnie. Ale jak widać to nie koniec prac. Zachęcam do komentowania. Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Nawet ,nawet tylko pokaż go kiedy będzie skończony. Jestem ciekaw efektów.I uważaj z papierem ściernym.......................hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi