dinsdeyl Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 My name is Bond, James Bond. Tym zwrotem chciałem rozpocząć i podkreślić co jest tematem przewodnim zawartości pudełka w którym znajdują się dwie figury z filmu "Goldfinger", James i służący Goldfingera OddJob(ten co rzucał kapeluszem ). Samo pudełko: Zawartość: 007 OddJob Airfix dodał nawet podstawki które można połączyć Instrukcja z jednej strony: i z drugiej: Na koniec zostawiłem szczegóły twarzy: Ktoś widzi podobieństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Ten drugi łebek podobny jest moim zdaniem do Ireneusza Sekuły, ten pierwszy "z twarzy podobny zupełnie do nikogo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Widziałem ten zestaw kilka lat temu w katalogu Airfixa i byłem ciekaw jak się prezentuje. Nie jest taki zły, choć oddanie twarzy rzeczywiście takie sobie. No ale przecież nie jest to taka prosta sztuka oddać twarz Sean'a C.Widzę, że Bond ma w ręce Mausera C96 Kiedy zaczynasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi