bananfr Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Fajny modelik można wiedzieć jaki jest koszt tej maszynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bananfr Napisano 14 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2010 55zl zakup dokonany na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Ja czekam na jakiegoś dobrego Veyrona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 Też kupiłem sobie ten modelik, wyglądałby całkiem spoko, gdybym dostał oryginalne opony. Gościu mnie oszukał jak nic. Te nowe opony w porównaniu do oryginalnych wyglądają jak rowerowe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi