Mariusz 72 Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Cześć Planuję zbudować model rozbitego pojazdu Pz. kmpfw. I ausf. A w skali 1:35 na bazie zestawu Tristar Rzekomo jest to: Pz I "534" z 35 Panzer-Regiment. Zniszczony przez polską haubicę w wiosce Ruszki, niedaleko Sochaczewa/ 16.09.1939: / Ktoś napisał też, że jest to :”Rawa 1939 r.” Nie wiem czy to jest spójne (?). Dotychczas udało mi się wyszukać poniższe fotki. Pochodzą z „Odkrywaca.pl”, gdzie napisano, że źródłem jest: “Fotoalbum Polen Feldzug Ghetto Panzer Frankreich Polska” Zachęcam do dyskusji oraz wspólnego modelowania! : o ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Order81 Napisano 17 Kwietnia 2010 Share Napisano 17 Kwietnia 2010 CIekawie ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 17 Kwietnia 2010 Share Napisano 17 Kwietnia 2010 Bardzo fajny projekt się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 17 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2010 Poszukałem troszkę: edit - lepszej jakości: edit - nowe foty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 17 Kwietnia 2010 Share Napisano 17 Kwietnia 2010 Ambitny projekt. Będę bacznie oglądał postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi