Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hehe nie rozumiem rozbieżności w skali , ale faktycznie model ciekawy, jak ogólnie oceniasz tą edycję ? Daj proszę znać jak zrobisz kilka przymiarek .

Pozdrawiam.

Napisano

Mnie też zdziwiło że na starym modelu pisze 1/24 a części są dokładnie takie same. Wydaje mi się ze nowy jest z nieco lepszego tworzywa, no i nie ma takiej ilości nadlewek jak stary model. Zobaczymy czy będzie jakaś różnica w "sklejalnośc" bo mam oba modele. A cena? Hmm, bardzo okazyjna

Napisano

Także przymierzam się do tego autka Dodać kilka figurek i będzie naprawdę super. Mam nadzieje że kolega będzie prowadził relacja z budowy, trochę bym sobie podejrzał. A jeżeli można też chciałbym wiedzieć jaka jest cena

Napisano

A można wiedzieć gdzie kupiłeś tą przyjemność?czy jest on dostępny jak inne modele czy to jeden z tych modeli bardziej żadziej dostępne?

Napisano

Model chyba jeszcze nie jest dostępny w sprzedazy ale powinien pojawić się końcem kwietnia - początkiem maja. Zapłaciłem za niego 55 zł z przesyłką. Prawda że cena okazyjna? Ale nie pytajcie skąd go mam ;) Czekam jeszcze na Ferrari Californie którą kupiłem na Allegro za 44 zł razem z przesyłką. Też nówka

PS. Oby tylko takie szczęście dopisało na maturze jak teraz przy zakupie modeli.

Napisano

VW Simba [?] czyli stary camper kosztuje w granicach 120/130 zł, trabant ciut poniżej 100, więc pewnie nie mylisz się z tą ceną w granicach 100.

Powodzenia przy maturze i gratuluje transakcji.

• 4 months later...
Napisano
Na pudełku napis "made in Poland"
bo faktycznie tłoczą to gdzieś w Polsce, ale gdzie i jak?? tajemnica, przynajmniej dla mnie... na moich starociach z Revella, między innymi na którymś "strażaku" też było made in Poland. Ktoś mi mówił, że miał znajomego co podobno pracował w tej że instytucji w Polsce, ale owiali to co najmniej tajemnicą dorównującą Enigmie może ktoś z Was wie, jaka jest prawda???

Model bardzo ciekawey, z resztą wogóle T3 "coś" w sobie ma ;)

Napisano

Chyba w Bydgoszczy lub w okolicy jest lub była fabryka Revella.

Ostatnio zakupiłem sobie tego T3, jakościowo wydaje się być bardzo dobry, jak ze spasowaniem to się okaże później.

Ogólnie to polecam model

• 2 weeks later...
Napisano

Moj VW T3 Camper jest juz w drodze do mnie Nie moge sie juz doczekac. Zastanawiam sie tylko czy czasem nie lepiej bylo kupic 2 sztuk biorac pod uwage ze bedzie to moj dopiero 3 model plastikowy ktory bede sklejac. No ale przegladam Relacje innych i mam nadzieje ze jakos mi to pojdzie

Napisano

Model dotarl do mnie Ciesze sie jak niewiem. Rownoczesnie zupelnie przypadkiem otrzymalem od goscia wsrod wielu prospektow oryginalny prospekt VW T3 Joker