VVitek Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Volkswagen T3 Camper, skala 1/25. Model z listy aktualnych nowości Revella. Na pudełku napis "made in Poland" Wypraski takie same jak w starszej edycji tego modelu IN-BOX viewtopic.php?t=7457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Hehe nie rozumiem rozbieżności w skali , ale faktycznie model ciekawy, jak ogólnie oceniasz tą edycję ? Daj proszę znać jak zrobisz kilka przymiarek . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Super model! Mozna wiedzieć jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 21 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Mnie też zdziwiło że na starym modelu pisze 1/24 a części są dokładnie takie same. Wydaje mi się ze nowy jest z nieco lepszego tworzywa, no i nie ma takiej ilości nadlewek jak stary model. Zobaczymy czy będzie jakaś różnica w "sklejalnośc" bo mam oba modele. A cena? Hmm, bardzo okazyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Bardzo ciekawy model, nie da się tego ukryć Cena okazyjna... no to jest pojęcie trochę umowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Także przymierzam się do tego autka Dodać kilka figurek i będzie naprawdę super. Mam nadzieje że kolega będzie prowadził relacja z budowy, trochę bym sobie podejrzał. A jeżeli można też chciałbym wiedzieć jaka jest cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek9666 Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 A można wiedzieć gdzie kupiłeś tą przyjemność?czy jest on dostępny jak inne modele czy to jeden z tych modeli bardziej żadziej dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 21 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Model chyba jeszcze nie jest dostępny w sprzedazy ale powinien pojawić się końcem kwietnia - początkiem maja. Zapłaciłem za niego 55 zł z przesyłką. Prawda że cena okazyjna? Ale nie pytajcie skąd go mam ;) Czekam jeszcze na Ferrari Californie którą kupiłem na Allegro za 44 zł razem z przesyłką. Też nówka PS. Oby tylko takie szczęście dopisało na maturze jak teraz przy zakupie modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek9666 Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 vw bardzo tani chyba sam sobie też go kupie jak wejdzie do sklepów,powodzenia na maturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 21 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Obawiam się że w sklepach będzie kosztował powyżej 100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 VW Simba [?] czyli stary camper kosztuje w granicach 120/130 zł, trabant ciut poniżej 100, więc pewnie nie mylisz się z tą ceną w granicach 100. Powodzenia przy maturze i gratuluje transakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opc_tuner_95 Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Ma kto może dokładne zdjęcia instrukcji? Z góry dziękuję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 http://www.revell.de/manual/07344.PDF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 3 Września 2010 Share Napisano 3 Września 2010 Na pudełku napis "made in Poland" bo faktycznie tłoczą to gdzieś w Polsce, ale gdzie i jak?? tajemnica, przynajmniej dla mnie... na moich starociach z Revella, między innymi na którymś "strażaku" też było made in Poland. Ktoś mi mówił, że miał znajomego co podobno pracował w tej że instytucji w Polsce, ale owiali to co najmniej tajemnicą dorównującą Enigmie może ktoś z Was wie, jaka jest prawda??? Model bardzo ciekawey, z resztą wogóle T3 "coś" w sobie ma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 Chyba w Bydgoszczy lub w okolicy jest lub była fabryka Revella. Ostatnio zakupiłem sobie tego T3, jakościowo wydaje się być bardzo dobry, jak ze spasowaniem to się okaże później. Ogólnie to polecam model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 Dokładnie są produkowane w Bydgoszczy z tamtej fabryki pochodzi też trampek i VW Samba Bus min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qba Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Moj VW T3 Camper jest juz w drodze do mnie Nie moge sie juz doczekac. Zastanawiam sie tylko czy czasem nie lepiej bylo kupic 2 sztuk biorac pod uwage ze bedzie to moj dopiero 3 model plastikowy ktory bede sklejac. No ale przegladam Relacje innych i mam nadzieje ze jakos mi to pojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Od razu pozwolę sobie zaproponować malowanie - dość ciekawe , moim zdaniem : http://saim.deviantart.com/gallery/#/d2pe2iq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Możecie podac adres w Bydgoszczy Revela?!I czy mają jakiś sklepik przyzakładowy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qba Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Model dotarl do mnie Ciesze sie jak niewiem. Rownoczesnie zupelnie przypadkiem otrzymalem od goscia wsrod wielu prospektow oryginalny prospekt VW T3 Joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi