LordDisneyland Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Padały w relacjach nazwy 3M, Scotch, ale jak dokładnie brzmi nazwa tej grubszej taśmy , którą stosujecie jako prowadnicę przy nitowadełku? Z góry dzięki, bo oferty ww firm to setki , jeśli nie tysiące produktów, nie chciałbym kupić niewłaściwego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek W. Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Drogi Lordzie, to jest coś TAKIEGO. Link jest do strony Jadaru ale na allegro też kilka znajdziesz. Spróbuj wpisać niebieska taśma 3M. Używana jest przez lakierników samochodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 23 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Dzięki , PiotrzeW , nawet nie wiesz ile się naszukałem... zresztą "niebieska tasma 3m" tyż była w guglu, jest jakieś 666 rodzajów Teraz wiem, że nazwa producencka brzmi "plastic tape"... na to nie wpadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi