Ironkamil Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 A co do pędzli używam Koilbri, Mag- Pol'a i Italeri,polecam bo są stosunkowo tanie No, ja używam Mag-Pol, trochę droższe od Italeri ale i lepsze cloner16To jak z tymi figurkami? Co będziesz malował? Służę pomocom... Piechotę liniową francuską i rosyjską z 1812 roku. Biały podkład będzie jak w mordę strzelił (przepraszam za wyrażenie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Życze powodzenia w nakładaniu białego podkładu z Pactry. Ten kolor tej formy dość słabo kryje. Dopiero nakładanie białego na cokolwiek daje lepsze efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Przemos19A czy Ja sugerowałem pactrę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Mam nadzieję że białą na podkład nie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi