Krzysztof Szymański Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Witam Czy ktoś ma informacje na temat dostępności tych modeli na naszym rynku ??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Z tego co mi wiadomo jest to firma pochodna od MPK 72 (jeśli kojarzysz to robili humbera w żywicy 1/72) Tak jak MPK jest to niemiecki produkt. Jeśli chodzi o dostępność to próbuj w t& Pod spodem masz in boxy http://www.modellbauforen.de/cgi-bin/ikonboard.cgi?s=805df9235bc9f4b12064659243053aa5;act=ST;f=41;t=18017; http://henk.fox3000.com/mpk2.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 26 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Hm miałem nadzieję ze już ktoś u nas dysponuje tym towarem :-( Lub będzie dysponował :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Krzysztof polecam Humbera z wnętrzem. Jest naprawdę przepiękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 polecam Humbera z wnętrzem. Jest naprawdę przepiękny. Masz ten model ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Miałem tę czelność popełnić go w jedynie słusznych barwach 1DPanc gen.Maczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Mala podpowiedz: firma pochodzi ze Sczwajcarii (Peter Kuonen) Wypraski sa extra, najlepsze sa gasienice, odlane tak ze mozna je nadlamac i bezproblemowo przyklejic. Model ma byc dostepny w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 27 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2010 Witam No pewnie "Pioter" z Essen będzie go miał najszybciej ;-) A gdzie foty Humbera w Twoim wykonaniu znajdę ??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 27 Kwietnia 2010 Share Napisano 27 Kwietnia 2010 Krzysztof zdjęć nigdzie nie znajdziesz bo niestety nie posiadam aparatu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 28 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Cwana bestia ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Raczej głupia, bo zamiast kupić w końcu aparat to kupuję kolejne modele, książki, książki i modele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 A ile dałeś za tego humbera (pln) i gdzie go zakupiłeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Kupowałem w Track&Troops a kosztował coś koło 30 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 plus porto ? Tos przeplacil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Co do przepłacania to zależy jak się patrzy: pożądałem, to na ubytek forsy zbytnio uwagi nie zwracałem Teraz człowiek starszy to i jakiś taki bardziej skąpy się zrobił pioter no teraz jak już wiem, że można się z Tobą po Polsku dogadać to znów zaczynam zbierać kasę na Wasz model 4TP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi