JŚ Napisano 10 Września 2008 Share Napisano 10 Września 2008 ta deska rozdzielcza wydaje mi się zbyt matowa To moze ja przemaluj na czarno bo mi tez tak sie wydaje ze zbyt matowa jest.pozdro Deska ma być czarna i bardzo matowa, ponieważ w rzeczywistości była flokowana - czyli najpierw nakładany jest klej, a potem specjalny materiał, dzięki czemu tworzy się struktura tkaniny na powierzchni deski, ma to na celu uniknięcie odbijania się promieni świetlnych na niej. Uwierz, gdyby nie była matowa to na oesie szlag by Cię trafił przez promienie słoneczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 10 Września 2008 Autor Share Napisano 10 Września 2008 Deska ma być czarna i bardzo matowa, ponieważ w rzeczywistości była flokowana - czyli najpierw nakładany jest klej, a potem specjalny materiał, dzięki czemu tworzy się struktura tkaniny na powierzchni deski, ma to na celu uniknięcie odbijania się promieni świetlnych na niej. Uwierz, gdyby nie była matowa to na oesie szlag by Cię trafił przez promienie słoneczne... Deska rozdzielcza już dawno wylądowała w krecie i będzie malowana od nowa (na czarno, z szarą środkową konsolą). Postaram się też dorobić na desce jakieś detale, ale to wyjdzie w praniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 10 Września 2008 Share Napisano 10 Września 2008 No no ładnie , nie wiem co jak co ale ja bym zaciski pomalował na czerwono . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 10 Września 2008 Autor Share Napisano 10 Września 2008 ja bym zaciski pomalował na czerwono Nie mogą być czerwone, bo w oryginale też są takie złote (złotawe??) - zwał jak zwał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 10 Września 2008 Share Napisano 10 Września 2008 No racja , jak stawiasz no oryginał w każdym calu do bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 10 Września 2008 Autor Share Napisano 10 Września 2008 oryginał w każdym calu Tu akurat nie do końca...chociażby osłony dyferencjałów...w oryginale są w innym kolorze - ja je zostawiam przeźroczyste, tak jak mówiłem, gdyby ktoś chciał zobaczyć co jest pod spodem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 10 Września 2008 Share Napisano 10 Września 2008 oryginał w każdym calu Rajdówka to rajdówka, samochód produkowany w stosunkowo małej ilości i pewne rzeczy, także kolory pewnych elementów ma z góry określone i nie ma wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi