Sandi Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Jeden z forumowiczów napisał, że można by napisać w pojazdach cywilnych o takowym projekcie. Tutaj można dowiedzieć się co i jak: viewtopic.php?t=20600 A tu nie zaśmiecając tematu zagłosować co chce się budować. viewtopic.php?p=326922#326922 Pozdrawiam i proszę o podklejenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Napisz trochę szczegółów tutaj w pierwszym poście - jakie to miałyby być projekty, bo część ludzi jest na tyle leniwych, że nie zaglądnie do tematów, które "zlinkowałeś". Poproś któregoś Moda, żeby podwiesił temat. Nawet jeśli projekty nie ruszą teraz, to temat może "powisieć" przez jakiś czas - może z czasem więcej osób się zdecyduje. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 2 Maja 2010 Autor Share Napisano 2 Maja 2010 Zaraz może będzie podwieszone, a jak znajde chwile to napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Napisz trochę szczegółów tutaj w pierwszym poście - jakie to miałyby być projekty, bo część ludzi jest na tyle leniwych, że nie zaglądnie do tematów, które "zlinkowałeś". No to ja napisze Więc tak głosujemy na projekt grupowy pojazdów cywilnych w jednej z kategorii: 1) "Subaru" 2) "Pojazdy budowlane i specjalne" 3) "Tuning" 4) "Polskie drogi" 5) "Motorsport" 6) "Muscle cars" Można to zrobić tutaj Podajemy tam na który projekt jesteśmy chętni i z jakim modelem chcemy wystartować, chodzi o to żeby uniknąć sytuacji w której głosować będą osoby które nie mają później zamiaru wziąć udziału w projekcie. W projekcie można brać udział z kilkoma modelami, jedyny warunek jaki muszą spełniać to nawiązywać do głównego tematu. Wstępny czas trwania projektu określiliśmy na 12 miesięcy czyli rok pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 No to ja głosuję na Muscle cars napewno wezmę udział jezeli czas trwania 12miesiecy i jeśli można to na Subaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 3 Maja 2010 Autor Share Napisano 3 Maja 2010 Nie w tym temacie. Linki masz w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 4 Maja 2010 Autor Share Napisano 4 Maja 2010 No stało się. MAMY SWÓJ PROJEKT GRUPOWY!!!. Narazie jeden, a może będzie jeszcze jeden, a co kiedyś zobaczymy. Zapraszam: viewforum.php?f=142 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Może zrobilibyśmy coś w rodzaju userbara jak np. Hummerowcy mają Mogło by to przyciągnąć więcej ludzi do projektu, próbowałem coś wykombinować, ale coś mi słabo wychodzi lepiej gdyby się tym profesjonalista zajął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 17 Maja 2010 Share Napisano 17 Maja 2010 Właśnie przed chwilka zrobiłem userbar projektu grupowego TUNING Zachęcam uczestników projektu do pobrania go, w ten sposób więcej osób dowie się o naszym projekcie, a także odwiedzi wasze warsztaty Od razu uprzedzam wszelkie pytania i opisuje jak to zrobić: 1) Kopiujemy adres "http://img180.imageshack.us/img180/471/projekttuninguserbar.png" dodając na początku 2) Wchodzimy w zakładkę na forum 3) W polu podpisu wpisujemy skopiowany adres obrazka 4) Potwierdzamy zmiany i wracamy na forum W ten sposób mamy userbara który prowadzi do naszego warsztatu Pewnie większość z was i tak wie jak to zrobić, ale jednak wolałem opisać. Jeżeli mielibyście jakieś zastrzeżenia co do formy czy treści userbara to piszcie, zawsze można zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 Fajny ten podpisik Dzięki za instruktaż, już sobie ustawiłem Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 30 Listopada 2010 Share Napisano 30 Listopada 2010 A czy mogę wystartować w tym projekcie z ciężarówką ?? Robię scanie nl-style. Już wszystko wiem dzisiaj zakładam temat ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 30 Listopada 2010 Share Napisano 30 Listopada 2010 A czy mogę wystartować w tym projekcie z ciężarówką ?? Robię scanie nl-style. Już wszystko wiem dzisiaj zakładam temat ;) Oczywiście że tak jest już jedna ciężarówka rozpoczęta, projekt dotyczy wszelkiego rodzaju pojazdów, może być nawet traktor ;) ważne żeby był poddany tuningowi. W takim razie czekamy na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi