Grubyjg Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Szkoda samochodów. Jakby robili Daewoo to wtedy bym się zgodził... Zgadzam się, szkoda samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Jak jeszcze i h nie zniszczyłeś ro daj zdjęcia. Może bym od Ciebie kupił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 6 Lutego 2012 Autor Share Napisano 6 Lutego 2012 Ludzie, też bym go nie niszczył, cudny samochód ale dostałem samą karoserię bez maski, innego wyjścia nie było Jakby co to nie jest jeszcze skończone, wstawiam fotki żeby było widać stan pierwotny, chociaż i tak już go pomalowałem ale nie do końca. Maska robiona z foremki do pasztetu, poto aby zrobić go powypadkowego żeby wytłumaczyć te wszystkie braki Teraz tylko ładnie to wykończyć, pordzwić, polakierować i zrobić małe wgniecenie np.od słupa czy innego drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Włóż do gorącej wody i wyginaj. Trochę mi ta maska nie pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 7 Lutego 2012 Autor Share Napisano 7 Lutego 2012 To jest jak an razie baza, teraz będę robił zabiegi pielęgnacyjne Na początku chciałem zrobić z takim jednym dużym wlotem, ale to była inna wersja i musiałem zrobić tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Dobra dobra. Lepiej weź się za potworka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 7 Lutego 2012 Autor Share Napisano 7 Lutego 2012 Teraz przy nim będzie krótka przerwa, może jakieś pierdółki podorabiam ale ogół czekają żmudne procesy A ma ktoś może pomysł na kolor do rozjeżdżanego dodga, od razu mówię nie zrobię czarnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 No jeżeli to tylko karoseria to można ci wybaczyć . Maska jak będzie pogięta i pomalowana to nie musi być idealna, a kolorek może czarny? Taki żarcik, ja bym preferował pomarańcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 A ja Czerwień i od połowy granatowy. PS. Co to za ludzik z tortem w rogu!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 7 Lutego 2012 Autor Share Napisano 7 Lutego 2012 W pomarańczca ładnie by wyglądał, gratan też fajny ale ciemniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 No to na co się decydujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 7 Lutego 2012 Autor Share Napisano 7 Lutego 2012 W sumie to nie wiem Musze się z tym przespać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 No to dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 8 Lutego 2012 Autor Share Napisano 8 Lutego 2012 Dzień dobry Chyba jednak będzie granatowy ale nie wiem jaki odcień, pomarańcz po przeanalizowaniu jednak mi nie pasuje do tego samochodu. Teraz też rozważam czy nie trzeba będzie robić całych resorów od podstaw ale o tym w następnym odcinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Ummm... A może flaga U.S.A.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 8 Lutego 2012 Autor Share Napisano 8 Lutego 2012 Wolał bym żeby to był jednak samochód którym jakiś osiemnastolatek zaraz po zrobieniu prawka, rozbił na słupie jak jechał z kumplami na imprezke i później nie szkoda było mu oddać go na złom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Ale mi o potworka chodziło... Co do wraków... "Jechał za tirem, gdy nagle z naczepy spadł sedes na dach i zabił pasażerów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 8 Lutego 2012 Autor Share Napisano 8 Lutego 2012 A mi cały czas o wrak Monsterka nie przerabiam, ma być jak najbardziej zbliżony do oryginału, więc tutaj temat zamknięty, teraz muszę zdecydować się czy robić ten wrak ciemnogranatowy czy jakiś inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Rdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 A może: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Według mnie ten czarny pas sprawia, że jest za mało uszkodzony. Bez pasa mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 9 Lutego 2012 Autor Share Napisano 9 Lutego 2012 Jak by mój był kompletny to czemu nie, tylko muszę dorobić maskę, więc wiadomo idealna nie będzie i brak wszystkich szczegółów, tak samo jak wnętrze, więc mój musi być powypadkowy, wzięli tylko karoserie a resztę ktoś potrzebujący wziął do swojego Dodga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Cyba, że powklejasz folie. Tak robi wiele osób jak np. pęknie szyba czy coś. Mógłbyś coś takiego porobić. Wyglądało by... Nie chcę używać tego słowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Folia jedynie zamiast przedniej szyby. Boczne i tylna są z "bezpiecznego" szkła i pękają w drobny mak żeby można było opuścić pojazd po wypadku, a przednia jest z dwóch warstw szkła przełożonych folią więc się nie kruszy i trzyma się w jednym kawałku. No cóż, wierzę że coś wymyślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 12 Lutego 2012 Share Napisano 12 Lutego 2012 Folia a tam gdzie nie pasuje jakieś grafitti albo jakaś łata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi