ralf Napisano 7 Maja 2010 Share Napisano 7 Maja 2010 Już prawie na ukończeniu: Garb dorabiałem sam wielkie dzięki koledze Kubie który wykonał owe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viaroos Napisano 7 Maja 2010 Share Napisano 7 Maja 2010 Wydaje mi się że przednie koło jest lekko krzywe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 7 Maja 2010 Share Napisano 7 Maja 2010 Koła podwozia chyba też lekko pod skosem ale ogólnie ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 7 Maja 2010 Autor Share Napisano 7 Maja 2010 wyszło jak wyszło Już nic nie będe poprawiać ;o) ten model mnie nie lubi w poniedzialek idzie jako prezent na 18 ;o) I to chyba ostatni model w 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D A W I D Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 Wyszedł bardzo jasny. Jakich farbek użyłeś ? Niedawno kleiłem F- 16 od MasterCrafta, i mnie też ten samolot nie lubił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 8 Maja 2010 Autor Share Napisano 8 Maja 2010 Użyłem Gunze serii H FS 36375 i 36270 jasny mógł wyjść na grzbiecie bo jak już kończyłem i chciałem polakierować matem to okazało się że w owym macie są grudki białej farby próbowałem podratować sytuacje poprawiając pędzlem i wyszło jak wyszło ten model 2 razy sprawił mi takiego psikusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi