ralf Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Już prawie na ukończeniu: Garb dorabiałem sam wielkie dzięki koledze Kubie który wykonał owe zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viaroos Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Wydaje mi się że przednie koło jest lekko krzywe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzechuG Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Koła podwozia chyba też lekko pod skosem ale ogólnie ładnie wygląda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted May 7, 2010 Author Share Posted May 7, 2010 wyszło jak wyszło Już nic nie będe poprawiać ;o) ten model mnie nie lubi w poniedzialek idzie jako prezent na 18 ;o) I to chyba ostatni model w 72 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D A W I D Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Wyszedł bardzo jasny. Jakich farbek użyłeś ? Niedawno kleiłem F- 16 od MasterCrafta, i mnie też ten samolot nie lubił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted May 8, 2010 Author Share Posted May 8, 2010 Użyłem Gunze serii H FS 36375 i 36270 jasny mógł wyjść na grzbiecie bo jak już kończyłem i chciałem polakierować matem to okazało się że w owym macie są grudki białej farby próbowałem podratować sytuacje poprawiając pędzlem i wyszło jak wyszło ten model 2 razy sprawił mi takiego psikusa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts