ITALERITRUCK Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 Witam Chciał bym wam pokazać przebieg budowy Mana, który jeździ w firmie u mojego taty. Nie będę dokonywał w nim jakiś większych przeróbek. Ma być to taki fajny przyjemny model bez niespodzianek, mam nadzieję. Ok, załączam zdjęcia z tego co zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 Fotki mi się nie wyświetlają, ale możliwe, że to wina mojego neta. Nie wiem jak innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 8 Maja 2010 Autor Share Napisano 8 Maja 2010 No nie wiem, mi się wyświetlają. Może dużo osób na necie teraz jest, i ci wolno chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 Mi się wszystko wyświetla. Jeżeli chodzi o model, to może wrzuć zdjęcie egzemplarza, na którym się wzorujesz. Widzę, że używasz szpachli, bardzo fajnie, tylko nie oszlifowałeś dokładnie poprzeczek ramy, trochę się to rzuca w oczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 8 Maja 2010 Autor Share Napisano 8 Maja 2010 Model egzemplarza na którym się wzoruję, kiedyś pokażę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 (edytowane) Sorka pochszaniło mi się .Kabina malowana farbą samochodową czy modelarską? Edytowane 8 Maja 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 8 Maja 2010 Autor Share Napisano 8 Maja 2010 Jakoś nie rozumiem, jaką szpachlę doczyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 9 Maja 2010 Share Napisano 9 Maja 2010 Jakoś nie rozumiem, jaką szpachlę doczyścić Nie szpachlę tylko tzw. szwy . Też robię tego " Mańka" Adminie usuń dwa powyższe posty, coś mi się pomajtało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 9 Maja 2010 Autor Share Napisano 9 Maja 2010 Sorka pochszaniło mi się .Kabina malowana farbą samochodową czy modelarską? Malowana vallejo air aerografem, 3 warstwami. Nie wiem czy jeszcze dzisiaj nie pójdzie 4, ale zobaczę i może jak mi się uda położę też bezbarwny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi