ITALERITRUCK Napisano 8 Maja 2010 Napisano 8 Maja 2010 Witam Chciał bym wam pokazać przebieg budowy Mana, który jeździ w firmie u mojego taty. Nie będę dokonywał w nim jakiś większych przeróbek. Ma być to taki fajny przyjemny model bez niespodzianek, mam nadzieję. Ok, załączam zdjęcia z tego co zrobiłem Cytuj
Sandi Napisano 8 Maja 2010 Napisano 8 Maja 2010 Fotki mi się nie wyświetlają, ale możliwe, że to wina mojego neta. Nie wiem jak innym. Cytuj
ITALERITRUCK Napisano 8 Maja 2010 Autor Napisano 8 Maja 2010 No nie wiem, mi się wyświetlają. Może dużo osób na necie teraz jest, i ci wolno chodzi. Cytuj
Diesel fan Napisano 8 Maja 2010 Napisano 8 Maja 2010 Mi się wszystko wyświetla. Jeżeli chodzi o model, to może wrzuć zdjęcie egzemplarza, na którym się wzorujesz. Widzę, że używasz szpachli, bardzo fajnie, tylko nie oszlifowałeś dokładnie poprzeczek ramy, trochę się to rzuca w oczy. Pozdrawiam Cytuj
ITALERITRUCK Napisano 8 Maja 2010 Autor Napisano 8 Maja 2010 Model egzemplarza na którym się wzoruję, kiedyś pokażę :P Cytuj
Kuba115 Napisano 8 Maja 2010 Napisano 8 Maja 2010 (edytowane) Sorka pochszaniło mi się .Kabina malowana farbą samochodową czy modelarską? Edytowane 8 Maja 2010 przez Gość Cytuj
ITALERITRUCK Napisano 8 Maja 2010 Autor Napisano 8 Maja 2010 Jakoś nie rozumiem, jaką szpachlę doczyścić Cytuj
Mark666 Napisano 9 Maja 2010 Napisano 9 Maja 2010 Jakoś nie rozumiem, jaką szpachlę doczyścić Nie szpachlę tylko tzw. szwy . Też robię tego " Mańka" Adminie usuń dwa powyższe posty, coś mi się pomajtało Cytuj
ITALERITRUCK Napisano 9 Maja 2010 Autor Napisano 9 Maja 2010 Sorka pochszaniło mi się .Kabina malowana farbą samochodową czy modelarską? Malowana vallejo air aerografem, 3 warstwami. Nie wiem czy jeszcze dzisiaj nie pójdzie 4, ale zobaczę i może jak mi się uda położę też bezbarwny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi