Polak92 Napisano 11 Maja 2010 Share Napisano 11 Maja 2010 Obiecałem, że wstawię no to jest. Calibre 72 72 001 M998/1025 Weighted wheels Opakowanie. Bieżniki. Calibre 72 kontra DML. Calibre 72 kontra MIG (jeśli chodzi o felgę, to MIG strasznie słabo wypada przy Calibre 72). Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 11 Maja 2010 Share Napisano 11 Maja 2010 Jak już pisałem - za cenę 60% MIGa daje znacznie lepszy produkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Maja 2010 Share Napisano 11 Maja 2010 Pamiętajcie tylko, że to dwa różne bieżniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 Pamiętajcie tylko, że to dwa różne bieżniki. Niemożliwe - wcale nie widać - piszemy o jakości wykonania a nie właściwościach trakcyjnych. A poza tym - bieżniki juz chwaliłem w temacie MIGa a zapomniałem mu przyłożyć o felgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 A w którymś polskim sklepie można je dostać?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 Jadar ma w ofercie Calibre 72 i Calibre 35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 I zapewnie EDUARD.pl - na moim opakowaniu pisze że są dystrybutorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi