peter Napisano 15 Maja 2010 Share Napisano 15 Maja 2010 Kolejny mój model w projekcie, żeby kubisz mnie nie wyklął Zrobię M-1025 z OIF z 2003 zmodyfikowany przez załogę. Jeśli mogę prosić to pokażcie zdjęcia wszelakich fajnych modyfikacji i usprawnien robionych w warunkach polowych. Wszelaki grzałki itd. Planuję małą podstawkę i może jedną figurkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 17 Maja 2010 Share Napisano 17 Maja 2010 Kolejny mój model w projekcie, żeby kubisz mnie nie wyklął pokażcie zdjęcia wszelakich fajnych modyfikacji i usprawnien robionych w warunkach polowych. Wszelaki grzałki itd. Planuję małą podstawkę i może jedną figurkę. A będziesz do tego kupował jakieś opancerzenie z Eduarda, czy to będzie model niskobudżetowy? Jeżeli zmiany robisz we własnym zakresie - najprostsza zmiana to "dospawanie" do oryginalnych drzwi płyt pancernych: Możesz drzwi wymienić na takie jak na tych zdjęciach: I jeszcze trzy ciekawe przeróbki M1025: 1) pojazd służb pożarniczych: 2) przednie drzwi wymienione na szmaciane, w tylnych otworach drzwiowych zamontowane dodatkowe karabiny: 3) stanowisko strzelca w bagażniku (no ale ma pancerz ASK...): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 17 Maja 2010 Autor Share Napisano 17 Maja 2010 Drzwi dam dopancerzone płytami (U-kształtne ). Strzelec w bagażniku to fajny pomysł Strzelcowi dam osłonę z M113 itd. Na razie skończę Ontosa i moze wtedy za tego sie wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi