dr.Watson Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Witam, zamówiłem sobie wysyłkowo wyżej wymieniony śmigłowiec w skali 1:35, firmy Dragon. ma figurki, i blaszki foto Mam prośbę, ponieważ będzie to mój pierwszy model śmigłowca, chciałbym wykonać go bardzo szczegółowo, dokładnie, odwzorować jakiś istniejący kiedyś, wogóle będzie to mój pierwszy tak wierny i dokładny model. dlatego chciałbym prosić, nadsyłajcie foty jak macie a będę bardzo wdzięczny. Foty, wszystkiego co można by wykorzystać przy budowie. Dzięki wspólnej współpracy poprowadzę krok po kroku, warsztat owego modelu. ruszam już w przyszłym Tygodniu. (chyba,bo jeszcze go nie wysłali ) Tak więc, TOWARZYSZE ! POMOŻECIE ?! Poniżej foto pudełka jego z martoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 To nie ten dział... tutaj WSTAWIAMY walkaroundy... przeniosłem do 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 21 Maja 2010 Autor Share Napisano 21 Maja 2010 Ok, ok. po prostu nie wiedziałem gdzie to wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi