TomAUG Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 Witam wszystkich. Za namową kilku użytkowników postanowiłem spróbować swoich sił i coś wymodzić. Jako że mam obsesję na punkcie japońskich samochodów wybór padł na kultowy driftowóz. W planach mam porządne obniżenie z negatywem, klatkę bezpieczeństwa, byćmoże lekko poszerzone nadkola i kilka innych kosmetycznych zmian. Co z tego wyjdzie? Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 No witamy, wreszcie jesteś Wrzucaj szybciutko jakieś fotki i jedziem z tym koksem Dla niecierpliwych, ja powinienem zacząć swój projekt jeszcze w tym tygodniu, zależy tylko kiedy paczuszka przyjdzie, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 TomAUG Bardzo dobrze że jesteś Po twoich poprzednich pracach jestem pewny że coś niezłego w warsztacie powstanie. Koniecznie do listy zmian dodaj wymianę tej okropnej atrapy, coś takiego może się chyba tylko Japończykom podobać Tylko na fotki czekać Rabbit666No wreszcie Ciekaw jestem co tam wykombinujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 24 Maja 2010 Autor Share Napisano 24 Maja 2010 No i powolutku zaczynam Na pierwszy rzut idzie podwozie. Na razie tylko czarne ale trochę artystycznej dłubaniny i wyszło coś takiego. W międzyczasie zrobiłem intercooler Blitza chociaż na razie bez orurowania. Ale wszystko w swoim czasie . A co do atrapy to na pewno będzie zmieniona bo ta trochę nie pasuje do driftowozu Będą pewnie listwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 przemekgksw3, wykombinuje niestety nie to co chciałem :( W w tym co będę teraz robił niestety mam mniejszą możliwość ingerencji. Mogę się zdradzić że chciałem zrobić BMW E30 (ktoś się dziwi? ). Będę teraz robił co innego, w zasadzie nie jest źle, a co to będzie - to się okaże :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 25 Maja 2010 Autor Share Napisano 25 Maja 2010 Dzisiaj z samego rana tak na świeżo obejrzałem podwozie i stwierdziłem że trochę za bardzo się "postarałem" przy jego brudzeniu. I tak niedługo znowu pójdzie na nie czarny mat. W troche głupi sposób dołożyłem sobie roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 25 Maja 2010 Autor Share Napisano 25 Maja 2010 Podwozie znowu dostało czarnym matem. Troszkę delikatniej je przybrudziłem i efekt jest chyba dużo lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 25 Maja 2010 Share Napisano 25 Maja 2010 Podwozie wygląda super. Wedle mnie może zostać tak jak jest teraz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 25 Maja 2010 Share Napisano 25 Maja 2010 Hehe, dużo lepiej Wcześniej to podwozie wyglądało jakby ktoś 7 godzin je szlifierką próbował zedrzeć, teraz wygląda o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 Hejka! Świetne podwozie Czekam na resztę Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 Teraz wiele lepiej Tak 3maj!! Pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 28 Maja 2010 Autor Share Napisano 28 Maja 2010 W oczekiwaniu na szpachłówke zrobiłem małą przymiarkę karoserii. Przód już obniżony a tył myślę że jeszcze trochę niżej pójdzie. Teraz muszę zmusić tylne koła do obracania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 W karoserii jedynie progów mi brakuje Przedni i tylny zderzak są bardzo nisko i środek trochę odstaje, może pomyśl o dorobieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 28 Maja 2010 Autor Share Napisano 28 Maja 2010 Hehe to zdjęcie bez progów Progi są i też będą super niskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 29 Maja 2010 Share Napisano 29 Maja 2010 Hehe to zdjęcie bez progów Smile Progi są i też będą super niskie Smile No to dobrze, martwiłem się że nie ma ich w zestawie Ogólnie to mógł byś wrzucić okładkę pudła żeby było wiadomo jak całość ma wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 30 Maja 2010 Autor Share Napisano 30 Maja 2010 Na razie aparat się ładuje Ale nie ma co się sugerować pudełkiem bo z zewnątrz będzie raczej w stylu VIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 31 Maja 2010 Autor Share Napisano 31 Maja 2010 Na prośbę kolegi wstawiam zdjęcie pudła Trochę rozciągnęłem nadkola Z tyłu będzie trochę szerzej Ale niestety będę musiał zrezygnować z ostrego obniżenia tyłu i negatywu gdyż musiałbym mocno ciąć karoserie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Zacny projekt, coraz brdziej mi się podoba. Gdzie wychaczyłeś ten model jeśli można wiedziec? Życzę powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Jeśli się nie mylę to ktoś z forum takiego sprzedawał Bardzo mi się podoba twój model, życzę powodzenia! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 31 Maja 2010 Autor Share Napisano 31 Maja 2010 Model znalazłem przypadkowo na allegro. Sprzedawał go jakiś koleś z Łomży. Tak fajnie się złożyło bo kupiłem kiedyś od niego Lancera A Toyote udało mi się wyrwać za 42zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2010 Troszkę lepsze zdjęcie poszerzeń. A tu najważniejsza część którą chciałem zrobić Trochę dłubania było ale wyszło chyba nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 No spoiler ładny, zrobiony skromnie bez przesady, myślę że ładnie będzie do reszty pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Spoiler wygląda jakby tam był od zawsze Tylne nadkola też będziesz poszerzał? Bo nie do końca ciekawie byłoby zostawić auto z szerszym przodem... Trzymam kciuki bo ten ciekawy model Pozdrawiam! Bokiem albo wcale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Krzychu ma rację, tył też by trzeba poszerzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 4 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2010 Hehe panowie jasna sprawa że tył będzie tez poszerzony W zasadzie juz jest tylko na razie jeszcze nie wyrzeźbiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi